JSport.roJSport.ro

IMG_3032Universitatea Cluj a obţinut, în Sâmbăta Mare, primul succes din play-out, 2-0 cu Metalul Reşiţa, iar oficialii „şepcilor roşii” au prins încredere că echipa poate fi salvată de la retrogradare, chiar dacă acum se află pe un loc care duce direct în Liga a III-a.

„Dubla” lui Vojtus l-a făcut şi pe antrenorul clujenilor, Ovidiu Sărmăşan, să spere că finalul de sezon va fi unul fericit pentru „studenţi”, mai ales că, potrivit tehnicianului lui „U”, echipele au o valoare aproximativ egală.

„A fost o presiune foarte mare pe noi şi e important că am reuşit să luăm cele trei puncte, care sper să ne aducă un moral bun pentru jocurile care urmează. Valoric, eu zic că suntem sensibili egali în acest play-out, pentru că nu ne-a dominat vreo echipă să zicem că a fost peste noi şi contează foarte mult felul în care ne mobilizăm la fiecare meci, în care ne motivăm, iar în final vom reuşi să ne salvăm. Eu sunt optimist şi sper că şi băieţii. Am acceptat să vin la echipa mare pentru că sunt clujean, «U» e echipa mea de suflet, e o şansă unică şi am profitat de ea. Sper să mă ajute Dumnezeu şi să reuşim să ne salvăm”, ne-a spus tehnicianul clujenilor.

Bucuros de prima victorie din play-out a fost şi Vojtus, atacantul slovac mărturisind că acest succes a fost important mai ales după ultimele două rezultate.

„Sunt bucuros pentru goluri, dar victoria a fost mai importantă, pentru că am venit după două înfrângeri. E important pentru club, pentru moral, că am câştigat, am fi vrut să jucăm în play-off, dar trebuie să acceptăm situaţia în care ne aflăm. Am venit la «U» ca să-mi recapăt ritmul de joc, pentru că am fost accidentat în ultima perioadă, şi mă simt mai bine cu fiecare meci”, a spus şi golgheterul clujenilor din play-out, Vojtus marcând trei din cele patru goluri ale clujenilor în acest minicampionat.

Pentru „U” va urma două meciuri consecutive cu CSM Râmnicu Vâlcea, actualul lider al play-out-ului, primul joc fiind programat sâmbătă, în deplasare.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. De la ce sa va salvati , chirie neplata , mincare nu este , salariu neplatit de anul trecut , va treziti peste catva ani fara bani ,fara serviciu , va-ti distrus toata tineretea si tot viitorul , alte echipe nu va mai iau , o greutate pentru parinti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.