JSport.roJSport.ro

FC Universitatea Cluj a realizat în această săptămână un nou transfer care să o ajute să promoveze în Liga a II-a. Ioan Ovidiu Sabău este mulțumit că a reușit să îl readucă pe George Florescu la echipă, după ce negocierile cu acesta au durat un an de zile.

,,Florescu va fi un jucător care va face diferența împreună cu Goga, Giurgiu, Abrudan. Eu sunt mulțumit că s-a reîntors la Universitatea deoarece negociez cu el de un an de zile. El va aduce un plus de calitate, încredere și maturitate la echipă. Florescu este jucătorul care în unele momente va face diferența și îi va ajuta pe cei mai maturi. Până la urmă tot greul l-au dus, în unele momente, Goga, Giurgiu, Tavi. Acum că a venit și Cordoș toată responsabilitatea va fi pe umerii lor, iar cei tineri vor avea de învățat”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, managerul echipei.

Miercuri, 13 septembrie, ,,U” Cluj va disputa meciul turului trei al Cupei României contra formației maramureșene ACS Fotbal Comuna Recea. Partida va avea loc pe Cluj Arena de la ora 16:30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.