JSport.roJSport.ro

Sporturile sunt imprevizibile. Acesta este motivul pentru care sunt atât de distractive. Ne-ar plăcea foarte mult să ne uitam la ele dacă am ști ce se va întâmpla mereu? Nu. Unele dintre cele mai memorabile momente din istoria sportului au fost acele necazuri pe care nu le-am prevăzut.

Divertismentul înseamnă foarte puțin atunci când pariați pentru a face bani. Natura imprevizibilă a sporturilor este excelentă pentru fani, dar nu este așa grozavă din punct de vedere al pariurilor. Imprevizibilul are loc atât de des încât nu vă puteți permite să faceți pur și simplu presupuneri despre rezultatul evenimentelor sportive. În schimb, trebuie să încercați să determinați cât mai bine rezultatul probabil. Acest lucru presupune să analizați foarte bine fiecare pariu.

Este foarte important ca atunci când faceți pariuri online să identificați valoarea în piețele de pariuri. Acest lucru necesită evaluarea probabilității unor posibile rezultate, iar asta durează. Trebuie să luați în considerare toate rezultatele posibile, oricât de puțin probabile ar părea.

Evaluarea probabilității în sport este o provocare majoră. Mulți factori afectează rezultatul evenimentelor sportive, deci este foarte dificil să stabiliți o cifră exactă cu privire la probabilitatea ca fiecare rezultat să fie posibil. Cu toate acestea, va trebui să încercați. Efectuarea acestor evaluări este singura modalitate de a identifica valoarea în mod eficient, iar precizia este extrem de importantă.

Din păcate, nu există o metodă “perfectă” pentru evaluarea probabilității. Este o chestiune de judecată personală, și mai mult o artă decât o știință. Cheia este să vă asigurați că judecățile dvs. se bazează întotdeauna pe analize și raționamente solide. Luați în considerare cât mai multe informații relevante.

Dacă vreți să pariați pe un meci de tenis la diverse case de pariuri online, de exemplu, atunci luați în considerare  cele de mai jos:

-Calitatea generală a celor doi jucători;

-Rezultatele meciurilor anterioare;

– Forma curentă a ambilor jucători;

-Evoluția fiecărui jucător pe o suprafață hard;

-Evoluția fiecărui jucător în turnee majore;

– Nivelul pregătire actual al fiecărui jucător,

Acest lucru, evident, trece dincolo de presupunerea că unul din jucători va câștiga probabil pentru că este cel mai bun jucător. Probabil veți trage concluzia că există posibilitatea ca acesta să câștige, dar analizarea tuturor acestor informații vă oferă o șansă mult mai mare de a evalua cu exactitate șansele. Deși evaluarea voastră va fi în cele din urmă subiectivă, aceasta se va baza cel puțin pe informații tangibile și relevante. Nu este vorba doar despre a ghici rezultatul.

Ne-ar plăcea să vă oferim un ghid pas cu pas pentru a evalua cu exactitate probabilitatea în sport, dar realitatea este că acest lucru nu este posibil. Evaluarea probabilității este un lucru care nu se învață. Este o abilitate care vine odată cu experiență. Trebuie doar să fiți răbdători și să încercați să folosiți metode potrivite pentru voi.

Iată, totuși, trei ponturi utile:

– Acordați mult timp cercetării și analizei;

– Concentrați-vă asupra activității desfășurate;

– Păstrați înregistrări detaliate cu privire la pariuri.

Informația înseamnă putere atunci când vine vorba de pariuri sportive. Cu cât aveți mai multe informații, cu atât mai bine veți putea evalua probabilitățile. Deci, TREBUIE să fiți pregătiți să acordați mult timp cercetării. Nu vă grăbiți. Va dura mai mult de câteva minute. Înainte de a paria pe orice eveniment, trebuie să strângeți cât mai multe informații relevante posibil. Apoi, faceți-vă timp pentru a analiza cât mai bine informațiile.

Rețineți însă că nu există o garanție a succesului. Calitatea cercetării și analizei este cea care contează cu adevărat.

Cercetarea și analiza sunt consumatoare de timp, de aceea trebuie să fiți foarte atenți când pariați. Nu este realist să credeți că dispuneți de timpul necesar dacă pariați pe o mulțime de sporturi diferite. Concentrați-vă doar pe unul sau două sporturi, dacă vreți să aveți parte de rezultate mai bune. Asta este calea de urmat. Puteți încerca întotdeauna să vă lărgiți spectrul de analiză după ce faceți profituri regulate.

Păstrarea înregistrărilor detaliate de pariere este o necesitate pentru toți jucătorii de pariuri sportive online. Asigurați-vă că detaliați fiecare pariu plasat la diferite case de pariuri, inclusiv motivele pentru care l-ați plasat. Apoi, revizuiți periodic aceste înregistrări și studiați ce s-a întâmplat și ce nu a mers bine. Acest lucru vă va ajuta să găsiți modalități de a vă îmbunătăți strategia.

Intrați pe 10pariuri.ro și biletu-zilei.com pentru a urmări ponturi pariuri și predicții tenis oferite de tipsteri cu experiență. De asemenea, intrați în cazinouri online pentru a juca și păcănele online.

Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.