JSport.roJSport.ro
foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Universitatea Cluj a făcut un pas greşit când nimeni nu se aştepta, chiar pe Cluj Arena.

“Studenţii” au fost învinşi cu 2-3 de către Ripensia Timişoara, după un gol decisiv luat în minutul 90+8 şi au făcut un pas mare în spate în lupta pentru promovarea directă.

Partida de pe Cluj Arena a fost extrem de spectaculoasă, cu ocazii mari la ambele porţi şi greşeli imense, mai ales în defensiva gazdelor. După ce Coman a deschis scorul în minutul 22, Taub a gafat în apărare imediat şi i-a permis lui Dumiter să egaleze.

Timişorenii au fost cei care au ratat mai mult în continuare, iar imediat după pauză au preluat conducerea, prin acelaşi Dumiter. Acum a fost rândul Universităţii să egaleze rapid, Haţiegan îndeplinind o simplă formalitate din apropiere.

Încercând să ia cele trei puncte, Universitatea s-a jucat mai apoi cu ocaziile. După ce Mansour a fost luat cu ambulanţa de pe teren la o accidentare gravă, Goga, Haţiegan şi Gavra au irosit trei şanse uriaşe în prelungiri. Cu toată echipa în atac, clujenii au neglijat apărarea, iar la ultima fază Drăghici, scăpat singur cu Dur-Bozoancă, l-a lobat pe acesta din afara careului şi a adus echipei sale o victorie de aur.

În schimb, „U” s-a îndepărtat la patru puncte de locul doi, ocupat de Chindia Târgovişte, iar Petrolul poate veni mâine la un singur punct în spatele „şepcilor roşii”.

“U” Cluj

Dur-Bozoancă
Taub
Cordoş
Sepsi
Coman Al.
Giurgiu
Greu
Janos
Goga
Haţiegan
Gavra

Au mai intrat: Berci, Pârvulescu, Florescu. Antrenor: Bogdan Lobonţ

Ripensia Timişoara

Moldovan H.
Toma
Apro
Hecsko
Popa
Burdeţ
Stoi
Dumiter
Zaluschi
Popovici
Mansour

Au mai intrat: Anghelina, Drăghici, Tînc. Antrenor: Alexandru Pelici

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Daca Lobont mai ramane o singura zi la aceasta echipa, inseamna ca nu se doreste nimic anul acesta, nici macar barajul !
    Tot returul jocul echipei a fost slab, s-a castigat doar conjunctural sau cu echipe desculte.

  2. Domnule Sabău ;Pune-i pe Cojocaru și pe Pojar că dacă nu o să regreți. Tu răspunzi pt rezultate.Logistica e de nota 10.Cum să-l pui pe Lobonț??? Tu nu vrei să promovăm?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.