JSport.roJSport.ro

Un eveniment caritabil va avea loc astăzi, 15 iulie, pe Cluj Arena, acolo unde, prin diverse activităţi, se vor strânge fonduri pentru Camelia Badiu.

Fetiţa, în vârstă de 10 ani, a fost diagnosticată cu o tumoare osoasă de gradul 3 şi complicaţii pulmonare „Det.Sec.Pulmonare” şi are nevoie de o sumă importantă de bani pentru a-şi continua tratamentul.

Galeria Universităţii Cluj s-a implicat activ în acest caz şi va organiza evenimentul de pe Cluj Arena care va începe în jurul orei 10:00 şi va dura până după ora 18:00. Vor fi diverse activităţi şi expoziţii, printre care ateliere de pictură, aeromodelism sau o sesiune de fitness cu instructori ai CBS Fitness Corner, dar şi o licitaţie plus concerte de operă.

„Strângerea de fonduri de la fața locului se va face încă de la orele dimineții, unde pe lângă ateliere si expoziții, vă așteptăm să savurați o cafea «meșterită» de experți, iar mai apoi, pe parcursul zilei, sperăm să vă răcoriți cu un cocktail Non-Alcoolic pe placul vostru. În cadrul evenimentului, vom pregăti și o proiecție de film, iar pe final ne propunem să încheiem ziua cu o Licitație Caritabilă, unde obiectele artistice unicate, dar şi sportive foarte rare, vor atrage cu siguranță priviri. Vă invităm cu mic cu mare să luați parte la acest eveniment cu scopul de a acoperi o mică parte din suma necesară tratamentului Cameliei. Orice alte donații (de o altă natura decât cea materială) sunt binevenite, ele fiind redirecționate către Orfelinatul de la baza mănăstirii Florești «Așezământul pentru copii Sf. Onufrie»”, au anunţat organizatorii.

Donații se pot face și în contul: RON: RO87 UGBI 0000 0420 2548 7RON deschis la Garanti Bank, titularul fiind mama Cameliei, Rusu Magdalena Maria. Mai jos aveţi programul zilei de pe Cluj Arena.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.