JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a fost superioară pe teren în derby-ul câştigat cu Dinamo, dar în tribune fanii „câinilor”, ajutaţi şi de cei ai Universităţii Cluj, au asigurat în mare parte fondul sonor.

Galeria alb-vişinie a fost într-un număr mai mic decât la alte derby-uri cu echipele din Bucureşti, iar acest lucru i-a supărat pe membrii Peluzei Vişinii.

Aceştia au postat pe contul oficial de Facebook un mesaj dur la adresa celor care nu au venit să-şi încurajeze favoriţii în sectorul rezervat gazdelor (foto mai jos). „Nu suntem umiliţi de câini, suntem umiliţi de voi”, a fost replica principală a galeriei pentru ceilalţi fani ai CFR-ului, însă postarea a fost ştearsă ulterior.

Dacă Peluza Vişinie şi-a exprimat public nemulţumirea, din teren jucătorii CFR-ului au spus că nu au simţit nicio diferenţă între cele două galerii, ba dimpotrivă.

„Mă bucur că au fost mulţi suporteri, i-au dominat pe cei de la Dinamo. Îi aşteptăm şi la celelalte meciuri, pentru că ne împing de la spate şi ne ajută foarte mult. Am marcat două goluri pe care le dedic familie, mie şi suporterilor. Mă bucur că am câştigat, că se leagă jocul şi asta ne dă încredere în dubla din Luxembrug. Plusul de formă îl atingem acum”, a spus Ţucudean la finalul partidei.

„Sperăm să o ţinem tot aşa până în iarnă. Din tribune s-a strigat «campionii» şi sperăm să fim şi la anul. Nu am simţit că am jucat în deplasare, chiar suporterii noştri au fost foarte gălăgioşi şi ne-au susţinut chiar şi la 0-1”, a precizat şi Mihai Bordeianu, care a evoluat aseară în faţa a aproximativ 7.500 de spectatori.

CFR Cluj va juca următorul meci joi, în manşa tur a play-off-ului Europa League, cu Dudelange, în deplasare.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.