JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a câştigat primul meci din play-off disputat împotriva echipei CSM Poli Iaşi aseară, 9 martie, cu 2-1.

Dan Petrescu nu le-a putut fi alături până la final elevilor săi deoarece în minutul 86 a fost eliminat de arbitru pentru proteste. Astfel, antrenorul din Gruia nu va sta pe bancă la meciul cu FCSB, acesta fiind al doilea meci de acasă cu echipa bucureşteană, din acest sezon, în care Petrescu nu se află în zona dedicată antrenorilor din cauza suspendării.

“Îmi pare rău că am fost trimis în tribună. E al doilea meci pe care îl pierd când jucăm cu Steaua şi jucăm acasă. Mi-aş fi dorit să fiu pe bancă. Cred că şi jucătorii îşi doreau acelaşi lucru. Dar asta nu va fi o scuză dacă nu vom câştiga. Mă mir că nu am intrat mai repede pe teren la ce ne-a făcut astăzi (nr. 9 martie)“, a declarat antrenorul CFR-ului.

Referitor la arbitraj, tehnicianul ,,feroviarilor” a redat discuţia avută cu arbitrul central la finalul jocului, totodată, nevenindu-i să creadă modalitatea în care a fost arbitrat jocul.

,,L-am întrebat pe central, la finalul jocului, de ce nu a dat penalty la ultima fază pentru că a fost penalty clar la Culio şi mi-a zis că a lăsat faza şi ar fi dat oricum penalty. Ceea ce eu nu cred, dar dacă aşa a zis hai să îi dăm credit. Înainte nu aş fi crezut că putem fi arbitraţi aşa acasă. Presiunea care vine din alte părţi, voi ştiţi mai bine de unde vine şi ce se întâmplă, a avut efect azi. Deci mă aştept doar la arbitraje de acest fel. Eu mă rog la Dumnezeu să fie meciurile decise pe teren, indiferent dacă sunt arbitrii români sau străini”, a explicat Dan Petrescu.

CFR Cluj rămâne pe primul loc cu 33 de puncte, iar următorul meci îl va disputa acasă cu FCSB pe 18 martie de la 20:45.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.