CFR Cluj a câştigat cu 2-0 meciul cu Universitatea Craiova, din ultima etapă a turului Ligii 1.

După un meci pe placul lui Petrescu, clujenii au marcat două goluri din trei şuturi pe poartă şi s-au desprins la patru puncte de olteni în fruntea clasamentului.

A fost o primă repriză fără situaţii clare de poartă, cu cei doi antrenori preocupaţi mai degrabă să nu primească gol. CFR-iştii au fost cei mai periculoşi, însă nu i-au dat emoţii lui Pigliacelli decât prin şuturi de la distanţă. A fost 0-0 la pauză, după o primă repriză în care a existat un singur şut pe poartă, la execuţia lui Păun.

Lucrurile nu s-au schimbat foarte mult nici în startul reprizei secunde. Clujenii au fost mai insistenţi, însă doar atât, pentru că şansele mari de gol au lipsit. Asta până în minutul 70, atunci când Traore şi-a găsit momentul perfect să marcheze primul său gol de la revenire, după un şut plasat de la marginea careului.

Oltenii au căzut complet după acest gol, iar clujenii le-au dat lovitura de graţie în minutul 78. Pigliacelli a respins în faţă o lovitură liberă a lui Culio, iar Omrani a reluat în plasă din centrul careului pentru 2-0. Meciul s-a terminat cu acelaşi scor, spre bucuria suporterilor, care au strigat “Campionii!” după golul lui Omrani, iar CFR-ul are acum patru puncte în faţa Universităţii Craiova în clasament. În meciul din Gruia, oltenii nu au tras niciun şut pe poartă.

CFR Cluj

Arlauskis
Camora
Boli
Vinicius
Susic
Culio
Hoban
Itu
Pereira
Traore
Costache

Au mai intrat: Păun, Omrani, Djokovic. Antrenor: Dan Petrescu

Universitatea Craiova

Pigliacelli
Vătăjelu
Bălaşa
Acka
Vlădoiu
Cosic
Cicâldău
Măţel
Mihăilă
Ivan
Zakaric

Au mai intrat: Fortes, Kelic, Bărbuţ. Antrenor: Victor Piţurcă

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

2 COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.