JSport.roJSport.ro

Petrolul Ploieşti-Universitatea Cluj e marele derby al returului Ligii a II-a, pe care prahovenii îl vor aborda cu un nou antrenor.

Gigi Mulţescu a revenit pentru a patra oară pe banca “lupilor” şi are ca obiectiv promovarea la final de sezon.

Un succes al Universităţii Cluj, însă, ar face ca distanţa dintre cele două formaţii să fie de şapte puncte, iar ardelenii ar scăpa de “lupi” în lupta pentru revenirea în Liga 1. Astfel, meciul de sâmbătă poate fi decisiv din multe puncte de vedere, un egal fiind rezultatul cel mai puţin dorit de către cele două formaţii.

Noi trebuie să ne câștigăm meciurile și să adunăm puncte, iar la final să promovăm. Suntem obligați să ne îmbunătățim jocul. Ne dorim să arătăm mult mai bine la Ploiești și să ne impunem”, a declarat Giurgiu, după egalul cu FC Argeş.

“Mai sunt meciuri de jucat, ştim ce avem de muncit şi creştem. În fiecare zi suntem conştienţi că trebuie să ne îmbunătăţim la toate capitolele. Într-o zi o să jucăm şi ceea ce vreau eu, zi de zi muncim pentru asta să devenim şi mai buni”, a spus şi antrenorul Bogdan Lobonţ.

Gazdele meciului de sâmbătă le-au rezervat 700 de bilete fanilor Universităţii Cluj, care vor face deplasarea în număr mare la cel mai important meci de pe teren străin al “şepcilor roşii” din acest retur al Ligii a II-a. Partida dintre Petrolul şi “U” Cluj va fi sâmbătă, de la ora 18:30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.