JSport.roJSport.ro
foto: fcuniversitateacluj.ro

Refuzaţi de antrenori sau de conducerile altor cluburi, oficialii Universităţii Cluj s-au reorientat şi îl păstrează antrenor pe Mircea Cojocaru.

Mâna dreaptă a lui Ioan Ovidiu Sabău cam peste tot pe unde „Moţul” a lucrat, Cojocaru a pregătit antrenamentele după plecarea lui Falub, iar acum va sta pe bancă şi joi, la meciul cu ACS Poli Timişoara, au anunţat reprezentanţii lui “U”.

Totuşi, în cazul unui succes. şi mai ales al unui joc schimbat în bine, Cojocaru ar putea asigura interimatul pe banca „studenţilor” până la iarnă, mai ales că mulţi dintre antrenorii cu care a vorbit Sabău ar dori să vină la „U” când se va întrerupe campionatul. Meciul cu ACS Poli Timişoara va fi joi, de la ora 17:45, pe Cluj Arena.

Mircea Cojocaru a reușit, la “U” Cluj, să câștige titlul național la juniori U19 cu o generație din care făceau parte Răzvan Cociș, Dorin Goga sau George Florescu. A pregătit şi prima echipă a Universității Cluj timp de aproape un an, în sezonul 2003-2004, iar, apoi, l-a secondat pe Ioan Ovidiu Sabău la mai toate echipele pe care “Moțul” le-a antrenat în carieră.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.