JSport.roJSport.ro

IMG_3122Octavian Ursu a fost printre cei mai buni jucători ai Universităţii Cluj din acest sezon şi, inevitabil, au început să apară zvonurile unui eventual transfer. La fel par a sta lucrurile şi în cazul lui Andreas Calcan, jucătorul care este deţinut în coproprietate cu Steaua Bucureşti.

Conducerea „şepcilor roşii” a ţinut să-i liniştească, însă, pe suporteri, iar prin intermediul administratorului judiciar, Marieta Anastasescu, a fost anunţat că faptul pe adresa clubului nu există nicio ofertă pentru niciun jucător al echipei pregătite de Mihai Teja. „Suntem un club care creşte jucători şi, normal, aceşti fotbalişti sunt interesaţi pentru alte echipe. Cu toate astea, trebuie spus că, până acum, nu am primit nici o ofertă de transfer pentru vreun jucător. Aşteptăm oferte oficiale, cu respectarea regulamentelor”, a anunţat Anastasescu, conform site-ului oficial al clujenilor.

Ursu este golgheterul Universităţii în acest sezon, cu cinci goluri marcate, în timp ce Calcan, care a reuşit şi el să înscrie o dată, a fost convocat, de două ori în acest tur, la naţionala României U21. „Studenţii” mai au un meci în acest an, sâmbătă, în deplasare cu Şoimii Pâncota.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.