JSport.roJSport.ro

IMG_4523Potaissa Turda şi-a rotunjit golaverajul în Liga a IV-a şi a revenit la egalitate de puncte cu Armenopolis şi Luceafărul în fruntea clasamentului, după victoria categorică de la Apahida, din etapa a 18-a a Ligii a IV-a.

Elevii lui Dorin Suciu s-au impus cu 16-3 în faţa unei echipe care încă resimte şocul Ligii a IV-a, majoritatea jucătorilor Someşului venind în iarnă de la Liga a V-a. Alin Tot a dat cele mai multe goluri pentru oaspeţi, cinci, Alex Savu a reuşit patru goluri, Ştefan Silaghi a bifat un „hattrick”, în timp ce Tothăzan, Lăcătuş, Nicoară şi Lazăr au completat lista marcatorilor pentru Potaissa. De partea cealaltă, Lerincz, Borza şi Laza au mai spălat din onoarea apahidenilor, care au pierdut cu 12-0 şi meciul cu Ardealul Cluj, din urmă cu trei etape.

„E foarte greu, suntem veniţi din Liga a V-a, am venit să ne străduim, să ne facem treaba cât mai bine, dar la momentul acesta atât putem. Nu avem pregătire fizică, nu facem antrenamente, ori în Liga a IV-a toate echipele sunt pregătite, fac antrenamente, noi am jucat şi vineri în Cupă, iar băieţii sunt foarte obosiţi. O parte dintre jucători, inclusiv eu, am fost accidentaţi, dar am intrat şi aşa, am strâns din dinţi şi am făcut ce am putut”, ne-a spus unul dintre jucătorii Someşului, Ştefan Lerincz.

„Am întâlnit o echipă slabă astăzi, am câştigat lejer şi mergem înainte. Rămânem acolo sus, dar cred că Luceafărul e favorită la promovare. Noi doar la Cupa UEFA avem şanse anul acesta”, ne-a spus, pe un ton de glumă, şi tehnicianul Potaissei, Dorin Suciu.

Mai jos aveţi echipa oaspeţilor, primul „11” al Someşului neparvenindu-ne încă.

Potaissa: Litean – Papalan, Soporan, Szakacs, Otvos – Nicoară, Savu, Tothăzan, Tot – Lăcătuş, Silaghi. Au mai intrat: Lazăr şi Urdă. Antrenor: Dorin Suciu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.