JSport.roJSport.ro
fotografii: Virgil Simonescu, pressalert.ro

Universitatea Cluj a câştigat cel mai important meci amical din această iarnă.

Trupa lui Adrian Falub a învins-o cu 1-0 pe ASU Poli Timişoara, echipă aflată pe locul cinci în Liga a II-a.

Partida s-a disputat chiar în Banat, într-o atmosferă cum nu se mai vede nici în Liga I. Galeriile celor două formaţii au făcut spectacol, iar dacă „U”-iştii au fost primii, Peluza Sud a Timişoarei şi-a luat „revanşa” la începutul reprizei secunde.

Jucătorii, antrenorii şi oficialii celor două echipe au fost impresionaţi după acest amical şi aşteaptă ca duelul să se repete cât mai repede şi în Liga I.

„A fost un meci bun de pregătire pentru ambele echipe şi cred că Liga I duce dorul acestor formaţii. Ar fi păcat să nu se ajungă înapoi şi să nu se joace cu stadioane pline. Dacă la un meci de pregătire a fost aşa, mă gândesc oare cum ar fi într-un meci de campionat”, a spus antrenorul Universităţii, Adrian Falub, completat de managerul clujenilor, Ioan Ovidiu Sabău.

De altfel, fost antrenor în Banat, „Moţul” a primit un card de membru cotizant din partea galeriei timişorene la începutul jocului, de acelaşi „tratament” având parte şi Dorin Goga.

„Am amintiri frumoase de la Timişoara şi îmi face o plăcere deosebită să mă reîntorc. Meciul nostru cu Poli a fost unul bun, echilibrat, iar pentru noi a fost primul joc pe care l-am disputat pe iarbă în această iarnă. Suntem pe un drum bun şi, încet-încet, ajungem la ritmul de meciuri oficiale. Cu o astfel de atmosferă în tribune chiar simţi atmosfera de meci adevărat, de meci oficial. Publicul s-a ridicat la nivelul celor două cluburi atât de importante”, a spus şi Sabău.

„U” Cluj va mai juca două meciuri amicale până la startul returului Ligii a III-a. Ambele vor avea loc duminică, în Parcul „Iuliu Haţieganu”, cu Olimpia Gherla şi Soda Ocna Mureş.

„Atmosfera a fost de meci mare, de ceea ce e nevoie în fotbalul românesc. Sunt meciuri în Liga I când sunt şapte spectatori pe stadion”, Bogdan Andone, antrenor ASU Poli Timişoara

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.