JSport.roJSport.ro
potaissa turda
foto: turdanews.net

Liderul Potaissa Turda a câştigat un meci important pe terenul Arieşului Mihai Viteazu, 2-1, în etapa a 22-a a Ligii a IV-a. Formaţia lui Dorin Suciu a mai adăugat trei puncte în clasament, după o victorie în prelungiri, şi va mai rămâne cel puţin o etapă pe primul loc.

Veniţi la Mihai Viteazu după doar o zi de odihnă în urma derby-ul cu Viitorul Feleacu de joi, turdenii au început perfect acest meci şi conduceau cu 1-0 încă din minutul 5, după golul lui Hidişan. Oaspeţii au mai avut o ocazie imensă de a-şi majora avantajul după doar câteva minute, însă norocul a fost de partea Arieşului, elevii lui Dorel Mureşan reuşind să egaleze, mai apoi, după un eurogol al lui Ionuţ Mercean.

A fost rândul gazdelor să rateze o şansă mare, în ultimele minute, dar Potaissa a fost cea care a dat lovitura în cele din urmă, Tot reuşind să marcheze golul victoriei în prelungirile meciului, turdenii câştigând pe final exact cum au pierdut joi, cu Feleacu.

„Pot să zic că a fost un meci echilibrat, ambele echipe au avut ocazii şi, deşi am luat gol repede, am reuşit să egalăm. Am luat, apoi, acel gol pe final, ne pare rău că am pierdut aşa, e dureros, dar nu avem ce face. După acest eşec clar am ieşit din lupta pentru titlu, mai aveam şanse doar dacă am fi câştigat. Era bun măcar şi un egal, dar asta e”, a spus, dezamăgit, căpitanul gazdelor, Tudor Barta.

“Ghinionul de joi s-a întors astăzi pentru noi şi am avut noroc. A fost greu şi pentru că am avut doar o zi de pauză după meciul cu Viitorul, dar imediat după golul marcat repede am avut o ocazie mare, din doi metri. Dacă acolo făceam 2-0, meciul de azi se desfăşura altfel. Suntem acum la mâna rezultatelor, contează ce fac urmăritoarele noastre, dar noi ne axăm mai mult acum pe Cupa României, avem în 18 mai un meci important în semifinale”, ne-a spus antrenorul Potaissei, Dorin Suciu.

Cu acest succes, turdenii s-au distanţat la şase puncte în clasament de principala urmăritoare, Viitorul Feleacu, care are, însă, două meciuri mai puţin disputate, în timp ce Arieşul a rămas cu 37 de puncte, la 10 în spatele Potaissei.

De menţionat că la toate meciurile din Liga a IV-a se va ţine un moment de reculegere în memoria lui Patrick Ekeng, jucător decedat vineri seară, la partida Dinamo-Viitorul.

Arieşul: Barta – Imbuzan, Buglea, Florea, Boboia – Tolomeiu, Kiesz, Mercean V, Ignat – Goia, Mercean I. Au mai intrat: Mureşan, Nemeş, Rus, Fechete. Antrenor: Dorel Mureşan

Potaissa: Lăkătuş – Papalan, Soporan, Szakacs, Otvos – Kopandy, Savu, Hidişan, Tot – David, Silaghi. Au  mai intrat: Bozdog, Nicoară, Lazăr şi Urdă. Antrenor: Dorin Suciu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.