JSport.roJSport.ro

IMG_4581Liderul Potaissa Turda a câştigat pe terenul Unirii Floreşti, 4-2, în etapa a 25-a a Ligii a IV-a. Acest rezultat o obligă pe Viitorul Feleacu să învingă, sâmbătă, în derby-ul de la Mintiu-Gherlii, pentru ca nou-promovata să  mai poată spera, cu şanse mari, la primul loc.

Elevii lui Dorin Suciu au câştigat un meci dificil, însă, pe terenul unei formaţii care a pus probleme majorităţii echipelor din acest campionat. După 2-2 la pauză, gazdele au început mult mai decise partea a doua a jocului, însă experienţa superioară a turdenilor s-a făcut simţită în cele din urmă, oaspeţii rezolvând meciul după jumătatea părţii secunde.

Dacă pentru floreşteni au înscris Popa şi Medrea, “dublele” lui Tot şi David au adus victoria pentru Potaissa, dar şi cifra 99 în dreptul golurilor înscrise în acest sezon de către echipa turdeană.

“Am avut o primă repriză bună, la fel şi 20 de minute din partea secundă, dar mai apoi lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul la noi. Am luat golurile pe greşeli personale în apărare, am mai avut şi noi câteva ocazii, altfel era dacă le şi fructificam. Se putea şi mai bine astăzi, dar acum asta e, pentru noi s-a terminat sezonul”, ne-a spus mijlocaşul floreştenilor din acest joc, Horaţiu Popa. Unirea va sta în ultima etapă, astfel că meciul de joi a fost ultimul din acest campionat pentru alb-albaştri.

“Noi suntem mulţumiţi că locul doi nu-l mai putem pierde, pentru că nu cred că Feleacu se încurcă la Mintiu-Gherlii. În meciul de astăzi am avut ocazii multe şi, până la urmă, maturitatea a învins tinereţea. Unirea chiar este o echipă bunicică, ne-au pus probleme, au ratat şi ei câteva ocazii, dar important e pentru noi că am câştigat”, a precizat şi antrenorul Potaissei, Dorin Suciu.

După acest joc, Potaissa Turda s-a distanţat din nou la trei puncte de Viitorul Feleacu în fruntea clasamentului, în timp ce Unirea Floreşti ar putea pierde locul nouă pe care se află momentan, Unirea Triteni având nevoie de o victorie în ultimele două meciuri pentru a o depăşi.

Unirea: Grămadă – Silaghi, Madru, Rakoczi, Szabo – Popa, Dani, Timoc, Câţcăuan – Medrea, Crişan. Au mai intrat: Grigorean, Toşa, Corojan. Antrenori: Sorin Gal şi Horaţiu Popa

Potaissa: Lăkătuş – Nicoară, Soporan, Szakacs, Otvos – Kopandy, Savu, Hidişan, Tot – David, Silaghi. Au mai intrat: Tothăzan, Bozdog, Todea. Antrenor: Dorin Suciu

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.