JSport.roJSport.ro

IMG_4562Liderul Ligii a IV-a, Potaissa Turda, a avut parte de un antrenament reuşit joi după-amiaza, în meciul cu Ardealul Cluj din etapa a 21-a a campionatului.

Elevii lui Dorin Suciu au câştigat cu 8-1 în faţa unei echipe formate din jucători care au evoluat mai puţin în acest campionat, antrenorul oaspeţilor, Călin Moldovan, neputându-se baza pe cei care au dus greul în acest sezon din Liga Elitelor. Astfel, mai valoroşi şi mai experimentaţi decât adversarii lor, turdenii nu au avut probleme în a se impune în acest joc, Ştefan Silaghi reuşind să marcheze patru goluri, în timp ce Alin Tot a izbutit un hattrick, celălalt gol al gazdelor fiind înscris de Gheorghiţă Lăkătuş.

Cu această victorie, Potaissa s-a distanţat momentan la cinci puncte de locul doi, ocupat de Luceafărul Cluj, care are un meci mai puţin disputat şi la şase „lungimi” de Armenopolis, gherlenii urmând să joace sâmbătă. În schimb, Ardealul, pentru care a marcat astăzi golul de onoare Adelin Rus, a rămas cu 11 puncte în clasament, toată atenţia clujenilor fiind îndreptată acum doar înspre turneul final din Liga Elitelor.

„Am câştigat un meci în care am întâlnit o echipă de juniori de la grupa mai mică de la Ardealul. Valoarea superioară, dar mai ales experienţa şi maturitatea băieţilor mei, plus terenul mare, de ce nu, toate au contat în acest joc, pe care l-am câştigat fără probleme. Măcar de Paşti să fim pe locul 1, cum zicea Gigi Becali. Săptămâna viitoare e importantă pentru noi, atunci când jucăm restanţa cu Feleacu şi apoi cu Mihai Viteazu”, ne-a spus antrenorul turdenilor, Dorin Suciu.

„Nu prea am ce să zic după acest rezultat, am jucat cu o adevărată combinaţie de jucători, am luat de la juniori B, de la juniori A1, nu am putut folosi nici măcar rezervele de la Liga Elitelor, pentru că am jucat şi ieri cu ele. Vreau să-l remarc la acest joc, însă, pe Rus Adelin, cel care a şi marcat, a avut câteva acţiuni individuale bune, s-a luptat, mi-a plăcut de el. Acum începem să ne pregătim pentru turneul de săptămâna viitoare de la Bucureşti”, a spus şi antrenorul Ardealului, Călin Moldovan, echipa sa din Liga Elitelor fiind calificată în semifinalele campionatului U19.

Potaissa: Lăkătuş M – Papalan, Soporan, Szakacs, Otvos – Savu, Hidişan, Tothăzan, Tot – Lăkătuş G, Silaghi. Au mai intrat: Todea, Nicoară, Lazăr şi Bozdog. Antrenor: Dorin Suciu

Ardealul: Farkas – Goia, Varga, Indreica, Papp – Rus, Tothăzan, Deneş, Bălan – Cioargă, Ţapoi. Au mai intrat: Mureşan, Tarcea, Sitaru. Antrenor: Călin Moldovan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.