JSport.roJSport.ro
foto: facebook-potaissa
foto: facebook-potaissa

Liderul Ligii a IV-a, Potaissa Turda, a câştigat şi ultimul meci al turului, 3-2 pe terenul Industriei Sârmei Câmpia Turzii.

Chiar dacă victoria a venit pe final, după ce gazdele au rămas fără ambii fundaşi centrali, Vlasa şi Moldovan, antrenorul turdenilor, Dorin Suciu, a spus că scorul nu reflectă realitatea din teren, elevii săi ratând cel puţin patru ocazii uriaşe. De altfel, Potaissa a condus cu 2-0, însă a fost egalată până la pauză şi a reuşit golul victoriei în ultimele 10 minute, după ce ISCT-ul a rămas în opt jucători de câmp.

Golurile pentru învingători au fost marcate de Alin Tot, autor al unei „duble” şi de Adrian David, în timp ce pentru gazde ambele reuşite i-au aparţinut lui Adrian Voiculeţ.

„Meciul a fost mult mai uşor decât o arată scorul. Am avut încă patru ocazii clare, clare de gol, inclusiv cu poarta goală sau singur cu portarul. Golurile le-am primit după 2-0 pe fondul unor greşeli, dar jocul a fost, per total, la discreţia noastră şi nu cred că s-a pus problema învingătoarei. Terenul un pic ne-a dezavantajat, dar e bine că am câştigat”, ne-a spus antrenorul Potaissei, Dorin Suciu.

„Am început meciul prost, am luat golurile, dar apoi am revenit, am egalat şi am controlat meciul până la pauză. În a doua repriză au venit şi eliminările, Potaissa ne-a dominat şi a picat golul. Dacă rămâneam 11 la 11 altfel se punea problema şi puteam câştiga noi. Asta este, totuşi ne-a bătut liderul, o echipă mai experimentată, mai matură, însă eliminările au contat decisiv în acest meci. Băieţii au luptat pe un teren greu, dar nu ştiu de ce unii jucători au fost prea crispaţi, au avut emoţii. În ce priveşte eliminările, una a fost corectă, dar cred că cealalaltă a venit prea uşor”, a spus şi tehnicianul Câmpiei Turzii, Valentin Şandru.

După acest rezultat, Potaissa s-a distanţat din nou la şase puncte de locul al doilea în clasament, ocupant de Luceafărul Cluj-Napoca, în timp ce Industria 1921 Câmpia Turzii rămâne, deocamdată, pe locul şase în clasament.

Industria Sârmei: Ursu-Oroian, Vlasa, Moldovan, Marcu, Şoancă, Bucur, Tescar, Cecălăcean, Câmpean, Voiculeţ. Au mai jucat Rusu, Popa şi Duma. Antrenor: Valentin Şandru

Potaissa: Lăkătus-Hidişan, Soporan, Szakacs, Otvos, Kopandy, Savu, Silaghi, Tot, Lăcătuş, David. Au mai intrat: Tothăzan, Nicoară, Imbuzan. Antrenor: Dorin Suciu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.