Numărul persoanelor infectate cu coronavirus a început să scadă la CFR Cluj.

Kinetoterapeutul Radu Pralea e ultimul care a primit rezultat negativ la testare. (foto jos)

Acesta, alături de jucătorii Bălgrădean, Golofca şi Petrila s-au retestat la Cluj, în cadrul unei clinici specializate, iar toate cele patru rezultate au fost negative.

Asta, dupa ce testele făcute iniţial la o clinică privată au fost pozitive. Astfel, au mai rămas 10 persoane de la CFR care încă nu au primit rezultate negative la teste. Antrenorul Dan Petrescu va ajunge astăzi la Cluj cu o ambulanţă specială de la Bucureşti.

Jucătorii şi antrenorii feroviarilor aşteaptă o nouă testare şi în funcţie de aceste rezultate LPF va decide când se va juca meciul cu FC Botoşani, programat, iniţial, duminică. Finanţatorul FCSB-ului, Gigi Becali, a spus la Digisport, însă, că ultimele rezultate ar fi ieşit bine în tabăra CFR-ului.

Jucătorii Cristi Manea, Grzegorz Sandomiersk, Adrian Păun, Lacina Traore şi Damjan Djokovic, precum şi antrenorul Dan Petrescu, alături de Cristian Moldovan, Costin Curelea, Cristian Dragotă şi Bogdan Aldea, care fac parte din staff-ul său, sunt ultimii care au ieşit pozitiv la coronavirus.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte