JSport.roJSport.ro

Etapa a 28-a a campionatului a adus o premieră în Liga a IV-a. Tata şi fiul au marcat în acelaşi meci, pentru aceeaşi echipă, Adrian şi Răzvan Truşcă înscriind pentru CS Floreşti în victoria la scor, 8-0, cu Someşul Gilău. Tot sâmbătă dimineaţa, Unirea Tritenii de Jos a câştigat cu 3-0 la Industria Sârmei Câmpia Turzii, echipa lui Andrei Pintilie fiind favorită la ocuparea locului şapte la finalul sezonului.

Meciul de la Floreşti, deşi a fost câştigat la scor de către gazde, a fost destul de echilibrat în primele 45 de minute.

La pauză, formaţia lui Călin Budişan a condus doar cu 1-0, gilăuanii chiar având şi câteva şanse de a marca. În partea secundă, însă, profitând şi de o cădere fizică a oaspeţilor, floreştenii s-au dezlănţuit, tatăl Adrian Truşcă şi fiul Răzvan Truşcă intrând în cărţile de istorie ale fotbalului românesc.

Pe lângă această performanţă, merită menţionată şi prestaţia lui Paul Dîrjan, atacantul floreştenilor înscriind cinci goluri în poarta Someşului, Corpodean fiind celălalt marcator al meciului.

„Am jucat mai bine ca altădată. Era meciul pentru locurile patru-cinci şi trebuia să câştigăm, aşa că am produs… Atmosfera a devenit şi ea mai bună la echipă şi am făcut un meci care ne aduce liniştea terminării între primele cinci în clasament”, ne-a spus Adrian Truşcă, fericit după cel mai bun meci al floreştenilor din acest retur.

Fără antrenorul Rareş Mateş pe bancă, absent de la acest meci, Gilăul a bifat al doilea joc la rând cu opt goluri primite. „Din câte am înţeles, la 0-0 am avut trei ocazii mari de gol, însă am picat fizic în partea secundă. Ei au intrat cu 1-0 la pauză, însă s-a rupt tot după 15 minute ale reprizei a doua”, a spus antrenorul Someşului.

În celălalt joc al zilei, Unirea Tritenii de Jos a câştigat, 3-0, în faţa Industriei Sârmei Câmpia Turzii, într-un derby local. Tinereţea gazdelor a fost învinsă, în cele din urmă, de experienţa Triteniului, ISCT nereuşind să fructifice ocaziile create în prima repriză.

De partea cealaltă, Unirea şi-a dovedit încă o dată pragmatismul şi a forţat atât cât a fost nevoie pentru a fi sigură de cele trei puncte, Saşa, Petrea şi Nemeş fiind marcatorii Triteniului, care a ajuns din nou pe locul şapte în clasament.

„Prima repriză putea să se termine foarte uşor 2 sau 3-0 pentru noi. Am dominat total, iar în a doua ei au avut două-trei şuturi la poartă care le-au intrat. Îi felicit, sunt o echipă incomodă, care o bagă în poartă atunci când au ocazii. Au câştigat, nu ştiu dacă meritat, dar meritul în sport nu contează, ci rezultatul final. Eu vreau să-mi felicit şi jucătorii pentru că au demonstrat că pot face faţă în Liga a IV-a. Mergem mai departe, mai avem două meciuri din care încercăm să scoatem cât mai multe puncte, iar din vară vom vedea”, a declarat tehnicianul „sârmei”, Adrian Voiculeţ.

“Noi am avut vreo cinci absenţe dintre titulari iar în prima repriză copiii de la ISCT au avut două ocazii bune de a marca, însă în a doua repriză s-a terminat tot. Ştiam că ei nu pot să ţină ritmul şi, fără să depunem prea mare efort, am câştigat cu 3-0. Ţin să menţionez şi arbitrajul foarte bun al lui Dragoş Lunca, a ţinut jocul bine în mână, fără să se complice. Sunt bucuros că am câştigat, că suntem pe locul şapte şi sperăm să câştigăm cu Arieşul etapa viitoare”, a spus şi antrenorul Triteniului, Andrei Pintilie.

Astăzi mai este un singur meci din etapa a 28-a, de la ora 18:00 Viitorul Mihai Georgescu urmând să o întâlnească pe Sticla Turda, iar în secţiunea “Clasamente” puteţi vedea cum arată ierarhia la zi a Ligii a IV-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.