JSport.roJSport.ro

România a învins pentru prima oară în istorie la Cluj, 3-2 pe Chile, însă acest succes nu a pus în umbră recenta înfrângere din Polonia şi ratarea, în proporţie mare, a calificării la Campionatul Mondial din Rusia.

După partida cu Chile, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat că obiectivul selecţionerului Christopf Daum era calificarea la Mondialul din Rusia şi că aşteaptă un raport al staff-ului tehnic al Naţionalei.

Mai apoi, acesta va ajunge şi în Comitetul Executiv, oficialii FRF urmând să ia o decizie privind demiterea sau păstrarea lui Daum pe banca „tricolorilor”.

„Cu Chile a fost un meci pe baza căruia poţi să contruieşti, mai ales că acum suntem într-o asemenea perspectivă. Nu are rost să ne amăgim în privinţa calificării la Campionatul Mondial şi trebuie să fim cu picioarele pe pământ, să ne gândim şi să avem o analiză. E o dezamăgire că nu am reuşit să ne depăşim limitele şi îmi pare rău că nu reuşim să avem rezultate  mai rapide. Obiectivul domnului Daum era calificarea la Campionatul Mondial şi voi solicita un raport de analiză din partea staff-ului tehnic, care va fi discutat la nivel de Comisie Tehnică, iar analiza acestei comisii va fi discutată, mai apoi, la nivel de Comitet Executiv, după care vom lua o decizie. Acest lucru va fi făcut în cel mai scurt timp posibil. Totuşi, am încredere în continuare în Daum şi nu regret numirea pe care am făcut-o”, a declarat Răzvan Burleanu.

România va juca împotriva Armeniei următorul meci, în luna septembrie, victoria cu Chile fiind a doua pe banca „tricolorilor” a selecţionerului Christopf Daum.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.