JSport.roJSport.ro

,,Studenţii” au avut parte de o vizită din partea oficialilor Federaţiei Române de Fotbal la meciul disputat, azi, împotriva celor de la Someşul Gilău. Declaraţia preşedintelui FRF, oferită jurnaliştilor în pauză, a fost întreruptă, la un moment dat, de un suporter care ,,l-a certat”: ,,Trebuia să ne lăsaţi să jucăm în Liga 3. Pe Craiova şi pe alţii i-aţi lăsat”, i-a strigat fanul oficialului FRF, fără ca acesta din urmă să aibă vreo reacţie.

În schimb, Răzvan Burleanu a fost încântat de atmosfera făcută de Peluza “Şepcile Roşii” şi l-a remarcat pe Octavian Abrudan. Totodată, el a lăudat şi managementul implementat  la ,,U” Cluj.

,,O atmosferă foarte frumoasă şi acest lucru vine ca urmare a faptului că vorbim despre un club de tradiţie, cu o structură de management, în acelaşi timp, foarte bună. Împreună cu suporterii, cei de la Universitatea au reuşit să gândească un proiect care, din punctul meu de vedere, poate reprezenta un adevărat model pentru toate echipele de tradiţie, care astăzi, din păcate, nu le mai avem pe prima scenă a fotbalului românesc. L-am regăsit pe Abrudan şi am rămas surprins plăcut că l-am văzut. Ştiam că a fost în Republica Moldova, însă a venit înapoi acasă şi că poate contribui în acelaşi timp la dezvoltarea unei echipe frumoase”, a spus Răzvan Burleanu.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a fost şi el prezent la meciul ,,studenţilor” şi a rememorat partidele disputate împotriva ,,alb-negrilor”.

,,Nostalgia jocurilor pe care le-am jucat împotriva lui ,,U” în Divizia A când eram jucător şi când am fost antrenor şi am avut plăcerea să joc cu Steaua împotriva Clujului, m-a făcut să fiu azi prezent la meci. Una e să auzi un meci Universitatea Cluj cu Dinamo sau Steaua, cu Rapid sau cu Petrolul şi alta e când joacă cu echipe mai puţin cunoscute. Dacă Clujul va încerca şi va reuşi să ajungă acolo unde îi e locul îţi dai seama ce eveniment va fi. Nu numai pentru aceşti suporteri, ci şi pentru toţi cei din Cluj care iubesc sportul şi Universitatea”, a conchis Mihai Stoichiţă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.