JSport.roJSport.ro

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a încercat să-l convingă personal pe actualul antrenor al CFR-ului, Dan Petrescu, să preia naţionala României.

Şeful fotbalului românesc s-a oprit ieri la Cluj-Napoca, în drum spre meciul de futsal de la Deva, dintre România şi Georgia, însă discuţia cu Petrescu nu s-a terminat aşa cum ar fi vrut Burleanu.

„Bursucul” a declinat oferta Federaţiei, avantajele avute la CFR, echipă pe care a dus-o pe locul 1 în Liga I, fiind mult mai mari, se pare, decât ce i se oferea la Naţională.

„Dan Petrescu sigur rămâne la noi. Se simte foarte bine la CFR, suntem toţi lângă el mereu. Mi-a zis că n-a mai fost la un club unde să fie oameni aşa profesionişti, care să rezolve aproape instantaneu orice mică problemă care apare. Rămâne sigur la noi. A existat o discuţie, dar Dan Petrescu rămâne la noi. Nu pot să-l opresc să discute cu FRF. A existat o întâlnire, dar nu pleacă”, a declarat Iuliu Mureşan, la Pro X.

Petrescu va aştepta să vadă, acum, ce suspendare va primi din partea Comisiei de Disciplină, după ce a fost eliminat la meciul cu CSU Craiova, dar, foarte probabil, nu va sta pe bancă la jocul cu FCSB, de săptămâna viitoare. Biletele pentru această partidă pot fi cumpărate, deja, de pe internet.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.