JSport.roJSport.ro

IMG_3615Unirea Jucu a terminat un cantonament de aproximativ o săptămână la Sinaia, acolo unde antrenorul Gheorghe Barbu i-a pregătit pe jucători în special din punct de vedere fizic.

Gavrilescu şi compania au răspuns pozitiv cerinţelor antrenorului, până la începerea campionatului Unirea urmând să mai dispute câteva meciuri amicale. Preşedintele formaţiei din Liga a III-a, Daniel Chiorean, s-a declarat mulţumit de stagiul făcut de jucători la Sinaia şi aşteaptă cu încredere startul returului.

„Băieţii s-au pregătit foarte bine, antrenorul este mulţumit. Cred că va fi un retur peste aşteptări, pentru că am făcut şi noi transferuri, dar s-au întărit şi celelalte echipe. Noi luăm totul meci cu meci, în momentul de faţă Reghinul este principala candidată la promovare, pentru că este pe primul loc, dar se va da o bătălie mare şi care va fi mai puternic şi va avea şi o stabilitate financiară va promova. E adevărat ca avem toate derby-urile în deplasare, dar noi în tur cele mai multe puncte le-am pierdut pe teren propriu. Eu zic că avem o echipă bună, abordăm fiecare meci la victorie şi sperăm să ne bucurăm la final”, ne-a declarat preşedintele Unirii, echipă care a adus şase jucători noi în această pauză competiţională.

Astfel, Marius Pistol, Florin Fizeşan, Sebastian Rus, Olimpiu Bucur, Vlad Opriş şi Florin Brumă au semnat cu formaţia clujeană, care se va baza din primăvară şi pe Sergiu Pop, accidentat în ultimele luni. De la Jucu au plecat Andrei Moldovan şi Robert Vulpe, în timp ce Akari Suliman, care se află în probe la Unirea Dej, are şi el şanse importante de a părăsi echipa.

Unirea Jucu va juca, mâine, un amical cu Universitatea Cluj, foarte probabil la baza „Clujana”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.