JSport.roJSport.ro

IMG_8347Armenopolis Gherla şi Unirea Floreşti au deschis, cu un meci spectaculos, etapa a 16-a a Ligii a IV-a. Mai experimentaţi decât adversarii lor, dar şi cu obiective măreţe în acest sezon, gherlenii s-au impus cu 4-2, după un joc controlat în special în ultimele 30 de minute.

Până atunci cele două echipe au fost pe rând periculoase în faţa porţii, oaspeţii reuşind să revină mereu pe tabelă. După ce s-au văzut egalaţi şi la 2, gazdele au reuşit să mai înscrie de două ori pentru a risipi orice emoţii pe final şi au câştigat un meci dificil, dar care le-a adus la doar două puncte în spatele liderului Potaissa Turda, aceasta având derby duminică, împotriva Luceafărului 2010 Cluj.

Pentru Armenopolis a marcat în meciul de ieri Bocoş, Chiş, Bălan şi Doroftei, în timp ce pentru Unirea au dat gol Dani şi Ganea, oaspeţii ratând din nou mult la poarta adversarilor, la fel cum s-a întâmplat la fiecare meci al floreştenilor din acest retur.

“A fost un joc cu multe ocazii de ambele părţi, au avut şi ei, dar şi noi. Oricum, ştiam că e un meci greu, nici terenul nu ne-a avantajat, pentru că a plouat mult la Gherla în ultimele zile. După minutul 60 am pus stăpânire pe joc şi am dat cele două goluri care ne-au asigurat trei puncte importante, într-un meci cu o echipă a Unirii bună, tânără, ordonată, care mereu ne-a pus probleme, inclusiv în tur, când am făcut 2-2. Pentru noi contează aceste trei puncte pentru că rămânem acolo sus, mai sunt nouă etape şi orice se poate întâmpla”, a declarat unul dintre antrenorii gherlenilor, Cristi Vedean.

“Cred că va trebui să-i duc undeva pe jucătorii mei, să fac ceva cu ei, pentru că la fiecare meci e acelaşi scenariu, doar personajele se schimbă. Sunt bine pregătiţi fizic, dar ajung în faţa porţii şi nu o bagă în aţe. Asta e nota obişnuită a echipei. Acum, la Gherla, am avut mai multe ratări decât acasă. Parcă toate meciurile sunt trase la indigo şi asta porneşte de undeva din tur, când am făcut 2-2 la Mihai Viteazu, atunci revenind de la 0-2. Toată lumea zice că joacă bine echipa, dar rezultatul e  negativ. Noroc că stau foarte bine cu inima”, ne-a spus şi antrenorul floreştenilor, Ioan Maja, cel care îşi explică tot mai greu lipsa de eficacitate e elevilor săi în acest retur.

Armenopolis: Tala – Sîmboan, Tînc, Vinău, M. Ionuţ – Stan, Chiş, Bocoş, Roşa – Bălan, Crăciun. Au mai intrat: Doroftei, Rus şi Roman. Antrenori: Crisi Vedean, Ioan Mureşan şi Stan David

Unirea: Torkoş – Silaghi, Madru, Rakoczi, Câţcăuan – Psibel, Popa, Grigorean, Dani – Ganea, Medrea. Au mai intrat: Rapoş, Toşa Vl, Sipoş şi Toşa P. Antrenor: Ioan Maja

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.