JSport.roJSport.ro

S-a terminat prima etapă a noului sezon al Ligii a IV-a Cluj şi au apărut, deja, primele nemulţumiri.

Viitorul Mihai Georgescu a pierdut, duminică, 0-6 pe teren propriu cu CS Floreşti, folosind o echipă care a jucat, în urmă cu 24 de ore, la Baia Mare, în etapa preliminară a Ligii Elitelor la juniori.

Din cei 14 jucători aflaţi ieri pe foaia oficială la meciul cu CS Floreşti, 11 au fost titulari sâmbătă la juniori, antrenorul Laurenţiu Văidean fiind forţat să-i folosească şi pe aceştia la confruntarea din Liga a IV-a. Oficialii Viitorului au încercat să amâne jocul de ieri, însă s-au lovit de refuzul oficialilor AJF Cluj, care le-au transmis că nu vor juca decât în weekend.

Astfel, nici partida de duminică a echipei lui Mihai Georgescu, de la Gherla, nu va fi amânată, antrenorul Viitorului ameninţând cu neprezentarea la acest meci.

„Cei de la AJF ştiu clar că jucăm cu aceiaşi jucători atât la juniori repubicani, cât şi la Liga a IV-a. Dacă nu reprogramează meciul de la Gherla, eu nu mă prezint. Să joace ei. Eu, cu echipa, nu mai joc duminica sau vinerea. Nu vreau să-mi bat joc de copii să-i aduc să joace, în mai puţin de 24 de ore, două meciuri. În ritmul ăsta îi distrug şi nu mai vin cu plăcere la fotbal”, a declarat antrenorul Viitorului, echipa sa având meciuri la juniori U19 în fiecare weekend.

Reacţia AJF Cluj a fost, însă, pe cât de clară, pe atât de dură referitoare la situaţia prin care trece echipa lui Mihai Georgescu.

„În Liga a IV-a meciurile se joacă vinerea, sâmbăta şi duminica. Echipele vor aşa pentru că oamenii lucrează, nu sunt profesionişti sau juniori, ca la Georgescu. Condiţia asta a fost pusă încă de la finalul campionatului trecut, ca meciurile de Liga a V-a să se joace duminica, iar cele de Liga a IV-a vineri, sâmbătă şi duminică, cu excepţia intermediarelor. Cei de la Mihai Georgescu ştiau asta şi pot să fie nemulţumiţi acum din toate punctele de vedere. Nici nu se pune problema amânării. Este inconştient cel care spune că vrea să joace miercurea. S-a terminat cu jumătăţile de măsură şi doar cu motive foarte bine întemeiate se poate amâna un meci”, a fost reacţia prim-vicepreşedintelui instituţiei, Ioan Maja.

În aceste condiţii, singura variantă pentru ca o partidă să fie amânată pare a fi doar înţelegerea dintre cele două echipe implicate, chiar şi atunci, însă, AJF având ultimul cuvânt.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.