JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a pierdut ruşinos calificarea în grupele Europa League, iar imediat după meci au apărut zvonuri conform cărora antrenorul Antonio Conceicao ar fi renunţat la echipă.

La club au avut loc astăzi mai multe discuţii între oficialii campioanei şi antrenorul portughez, care va rămâne pe loc, cel puţin pentru meciul cu Viitorul, programat peste două zile.

„Am avut o discuţie cu băieţii de 10 minute, dar nu a fost una agitată. Conceicao a fost reconfirmat, dar ştiţi cum e cu reconfirmarea în fotbal… Nu şi-a dat demisia. E meciul cu Viitorul foarte aproape şi trebuie să ne gândim cum să ne adunăm, iar apoi vine o pauză de două săptămâni şi vedem ce se va întâmpla. E greu să spun acum dacă va pleca Conceicao în acea perioadă. Este timp să ne revenim, atât pot să spun. Este timp să ne pregătim şi să iasă oboseala din jucători, că sunt obosiţi”, a spus, pentru CJSport.ro, directorul general al CFR-ului, Iuliu Mureşan.

Oficialul din Gruia a infirmat că ar fi fost o şedinţă astăzi la club şi a subliniat că nu a fost deloc o zi agitată la CFR.

„Am fost la stadion doar cei care venim în mod obişnuit la birou. Echipa trebuie să câştige campionatul şi Cupa pentru a şterge din această necalificare. A fost cea mai neagră seară a mea de când sunt la CFR şi le-am spus azi jucătorilor că a fost o ruşine mare pentru noi şi trebuie să o avem tot timpul în minte înainte de fiecare meci. Să ne gândim cu toţii cum să spălăm ruşinea care a trecut peste noi. Totuşi, Dudelange sunt convins că va juca bine şi în grupele Europa League. Nu ne-a bătut nişte amatori, aşa cum spune lumea”, a mai declarat Iuliu Mureşan.

Despre acesta s-a vorbit că ar putea fi îndepărtat de la CFR, iar la conducerea campioanei să vină Cornel Şfaiţer, fost la FC Botoşani şi Daniel Stanciu.

„În locul meu ar trebui să vină oameni care au câştigat trofee. Nu ştiu dacă Botoşani a câştigat trofee sau Daniel Stanciu nu ştiu ce trofee a câştigat. Poate că a câştigat, nu îmi aduc acum aminte”, a mai spus oficialul CFR-ului.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.