JSport.roJSport.ro

CS Floreşti, Unirea Iclod şi Someşul Dej şi-au câştigat meciurile avute duminică la prânz, împotriva unor echipe aflate în partea inferioară a clasamentului.

Cele trei formaţii s-au ferit de surprize, doar Iclodul având ceva probleme pe terenul Unirii Dej 2, acolo unde la pauză a fost 0-0.

Floreştiul şi Someşul şi-au făcut meciurile uşoare încă de la pauză. Liderul conducea cu 5-0 în deplasare pe Viitorul Soporu de Câmpie, la finalul primelor 45 de minute, după golurile lui Văidean, Truşcă, Paul Dîrjan şi dubla lui Svichi. În partea secundă, floreştenii nu au mai forţat, cu gândul şi la marele derby cu Someşul Dej din runda următoare, iar Pintilescu a marcat pentru gazde, stabilind şi scorul final, 1-5.

În paralel, dejenii lui Mircea Bolba aveau 3-0 la pauză în meciul cu Vulturul Mintiu-Gherlii. Someşul, deşi era gazdă, a preferat să joace la Iclod, acolo unde terenul sintetic i-a avantajat pe jucătorii nou-promovatei. Dejenii au mai înscris de încă două ori în repriza secundă, Ferhaoui, Budăcan, Brumă şi Petrean, ultimul autor a două goluri, făcând ca meciul să se termine 5-0, iar diferenţa până la CS Floreşti să rămână de patru puncte.

Mult mai echilibrat a fost meciul dintre Unirea Dej 2 şi Unirea Iclod. Ocupanta poziţiei secunde s-a impus cu 3-0, dar după un joc încrâncenat, cu patru eliminări. Banias, respectiv Mircea Rus, au văzut cartonaşul roşu chiar înainte de pauză la aceeaşi fază, iar meciul s-a decis în partea secundă. Ambele echipe au trecut pe lângă gol, dar Iclodul a fost mai pragmatic.

Porumb a transformat o lovitură liberă în minutul 65, fază la care antrenorul dejenilor, Eusebiu Şuvagău, a fost eliminat pentru proteste. Dejul a căzut după acest gol, iar Vali Dîrjan şi Cupşa au rezolvat apoi meciul pentru oaspeţi, cu încă două goluri. Iclodul a terminat în nouă jucători partida, după eliminarea lui Porumb de pe final, însă acest lucru a contat doar la statistică.

Clasamentul rămâne nemodificat, cu CS Floreşti şi Unirea Iclod despărţite de un punct în frunte, Someşul fiind pe trei, la patru puncte în spatele liderului.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

 1. COMUNICAT CJA CJ -MIRCEA CIGLENEAN
  DE CE NU AVEM ARBITRII LA CLUJ??
  4 x 40m si Testul Cooper pentru arbitri (viteza maxim 6,2 sec; minim 2700m in 12 min.- baieti; viteza maxim 6,6 sec; minim 2400m in 12 min.- fete)
  4 x 40m si Testul Mini-Cooper pentru arbitri asistenti (viteza maxim 6,0 sec; minim 2000m in 8 min. – baieti; viteza maxim 6,4 sec; minim 1600m in 8 min. – fete)

  La testarea fizica, arbitrii vor avea asupra lor carnetul de arbitru vizat la zi precum si adeverinta medicala. Cei care joaca fotbal vor prezenta carnetul de joc cu viza medicala la zi pentru aceasta editie de campionat.

  Cursul de instruire pentru observatori, arbitri si arbitri asistenti, respectiv testarea teoretica si video va avea loc incepand cu ora 12:30 in Sala de conferinte a Stadionului Cluj Arena (etaj 1). Pentru o mult mai buna intelegere si aplicare uniforma a noilor modificari la Legile Jocului participantii la curs (arbitri,arbitri asistenti si observatori) vor avea asupra lor in mod obligatoriu Legile Jocului editia 2018, pix, carnetel de notite, cartonase galbene si rosii.Tinuta la curs va fi in mod obligatoriu tricou si trening Joma.

  Presedinte C.J.A.,

  Mircea Ciglenenan

  AJF Cluj gasca de cretini !!!
  la ei viteza se masoara in secunde
  TREBUIE SA FUGI IN MAX DE SECUNDE !!!
  Cine permite asemenea postari??
  Ca cine le scrie se vede clar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.