JSport.roJSport.ro

IMG_3468Unirea Jucu va începe mâine lupta adevărată pentru promovare, clujenii urmând să întâlnească prima contracandidată la un loc în Liga a II-a în acest retur, Industria Galda de Jos.

Doar un punct le desparte pe cele două formaţii în clasament, elevii lui Gheorghe Barbu putând să se distanţeze la patru „lungimi” dacă se vor întoarce cu o victorie din judeţul Alba. Tehnicianul Unirii îi laudă pe adversari pe faza ofensivă, însă speră să profite de problemele gazdelor din apărare, punctul slab al găldenilor, Industria având cea mai slabă apărare dintre primele şase echipe.

„Galda are un atac foarte bun, au o calitate cum nu prea am văzut la multe echipe în Liga a III-a şi nu ştiu dacă, pe spaţii mari, le poate sta cineva în faţă. Au calitate mare în atac, dar au şi ei problemele lor în apărare. E o echipă care marchează mult, dar care şi primeşte. Va fi un meci deschis, frumos, nici ei şi nici noi nu refuzăm jocul, suntem două echipe de o valoare aproximativ egală”, a prefaţat, pentru CJSport.ro, Gică Barbu derby-ul de sâmbătă.

Partida va începe la ora 15:00, iar site-ul nostru vă va oferi imediat după joc o galerie foto de la meci.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.