JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Adrian Linca

Universitatea Cluj a câştigat ieri, 9 august, primul tur al Cupei României contra Voinţei Cetate cu 7-0. A fost primul meci oficial pentru ,,U” din acest sezon, iar partida s-a disputat în Orheiul Bistriţei, acolo unde formaţia de Liga a IV-a are terenul de joc.

Hațiegan (5, 18, 56), Hordouan (10, 12), Goga (40) şi Giurgiu (45+1 p.) au fost jucătorii care au adus victoria clujenilor, iar antrenorul Marius Popescu este mulţumit de primul meci oficial disputat de băieţii săi.

,,Noi suntem în perioada de pregătire. Ne-am urmat planul de antrenament în ceea ce priveşte pregătirea fizică şi tot ce e de acumulat. Într-adevăr, ei au încercat, cât au reuşit, să se opună. Nu vreau să par maliţios sau ironic, dar noi ne antrenăm. Avem jucători bine cotaţi, avem alte pretenţii şi important e că am început să creştem la dinamica de joc, poziţionare. Mai sunt mici lucruri de corectat sau de însuşit pentru jucătorii noi. Dar sunt foarte mulţumit pentru că e victoria cea mai importantă. Jucătorii noi sunt în momentul în care fac cunoştiinţă cu ceea ce înseamnă ,,U” Cluj, cu pretenţiile care sunt destul de ridicate şi atunci, normal, că ei se vor adapta. Cum trece timpul creşte presiunea. Nu e uşor să joci la ,,U” Cluj, nici în Liga a IV-a, nici în Liga a III-a. În rest, sunt mulţumit de aportul lor şi sper să se dezvolte ca să progreseze cât mai mult. “, a declarat Marius Popescu la finalul jocului.

Chiar dacă elevii săi au primit şapte goluri şi nu au reuşit să trimită mingea în poarta oaspeţilor, Gabriel Bozga, speră să o vadă pe ,,U” Cluj în ligiile superioare.

,,Universitatea Cluj e o echipă foarte bună şi sper să promoveze în Liga I, nu în Liga a II-a, pentru că merită. Jucătorii Universităţii au fost mai buni la toate capitolele. Noi rămânem în Liga a IV-a şi vom juca aici”, a spus Gabriel Bozga, antrenorul Voinţei Cetate.

Universitatea Cluj va juca în următorul tur al Cupei României, care este programat pe 23 august, iar Voinţa Cetate va continua în Liga a IV-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.