Edi Iordănescu a debutat cu o victorie în al doilea mandat de pe banca tehnică a lui CFR Cluj. Ardelenii s-au impus cu 2-0 pe terenul Politehnicii Iași.

Ciprian Deac a deschis scorul în prima repriză, din pasa lui Mario Rondon. Internaționalul român a majorat avantajul după revenirea de la cabine, din lovitură de pedeapsă.

 

După rezultatul din această seară, campioana României a acumulat 24 de puncte și se află pe locul trei, la șase puncte de liderul FCSB.

Succesul de astăzi e primul pentru Iordănescu junior în Liga 1 în calitate de antrenor al formației din Gruia. Victoria cu Iașiul vine pentru vișinii la o săptămână după eșecul la limită, 0-1, cu gruparea moldoveană în 16-imile Cupei României. Feroviarii l-au răzbunat, totodată, pe Dan Petrescu, tehnicianul cu trei titluri la CFR care a fost demis în urma înfrângerii suferite cu ieșenii în Cupă.

 

Joi, de la ora 20:00, CFR joacă pe terenul lui Young Boys Berna în ultima etapă a Grupei A din Europa League. Pentru a prinde 16-imile competiției, clujenii trebuie să bată în Elveția.

CITEȘTE ȘI – 8 ani de la singura victorie românească de pe Old Trafford

Avertisment pentru CFR înaintea deplasării cu Young Boys

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte