JSport.roJSport.ro

Prima etapă a returului Ligii a IV-a este programată în acest weekend, însă un meci s-ar putea să nu se dispute.

Arieşul Mihai Viteazu se află într-o situaţie critică, echipa lui Lucian Roşu fiind în pericol de a nu mai putea continua activitatea. Deşi a avut un parcurs perfect în meciurile amicale şi a reuşit să convingă şi patru jucători să evolueze, în retur, la formaţia de lângă Turda, totul s-ar putea nărui în câteva zile.

Potrivit unor surse din interiorul echipei, anumiţi consilieri locali din Mihai Viteazu nu ar mai dori ca Primăria să susţină financiar clubul de fotbal, iar acest lucru ar duce la desfiinţarea Arieşului, care nu ar mai putea continua activitatea nici la grupele de juniori. O şedinţă a Consiliului Local este programată chiar în această săptămână, oficialii Arieşului sperând, totuşi, la o salvare de ultim moment.

Dacă nu se va ajunge la o înţelegere în următoarele zile, Someşul Gilău ar putea câştiga la „,masa verde” meciul de sâmbătă împotriva formaţiei din Mihai Viteazu, la o ulterioară neprezentare Arieşul urmând să fie exclusă din campionat.

Vom reveni cu amănunte legate de situaţia clubului care a aniversat, anul trecut, un deceniu de existenţă.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Extraordinara stire !!! Bucurie mare in Pata Rat aceasta excludere beneficiaza echipa mult iubita de suporterii analfabeto-universitari ..frustratii ..mexicanii lui napoca city…si binenteles conducerea Erji …Verdes Atila…si gazetarul sef Mihai Hosszu !!!!
    La aceasta stire BOC a mai donat 500 mii de EU pt. Fundatia JW condusa de Motul !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.