JSport.roJSport.ro
foto: Cristi Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Universitatea Cluj a pierdut, 0-1, meciul cu ASU Poli Timişoara, a doua înfrângere din cele patru meciuri jucate până acum în Liga a II-a.

„Şepcile roşii” au ratat ocazii mari în special în prima repriză, dar „U” nu arată deloc ca o candidată serioasă la promovare în acest start de sezon.

Coregrafiile celor două galerii de pe stadionul „Dan Păltinişanu” au fost cu noroc doar pentru gazde. Bănăţenii au înscris rapid, după doar cinci minute, atunci când o neatenţie în defensiva clujeană i-a permis lui Velici să-l învingă pe fostul său coleg, Dur-Bozoancă.

„Studenţii” clujeni au pus stăpânire pe joc mai apoi, dar tot timişorenii au fost la un pas de gol, însă portarul Universităţii a păstrat scorul de pe tabelă la voleul lui Bozian. Pauza de hidratare a schimbat mult în bine jocul clujenilor, iar ocaziile au apărut tot mai des la poarta lui Poli. Imprecizia la finalizare, neatenţia, ghinionul sau bara i-au împiedicat, însă, pe clujeni să marcheze la ocaziile lui Ene, Gavra, Dumitrescu şi Florescu, iar la pauză timişorenii îşi păstrau avansul de un gol.

Startul reprizei secunde a adus din nou o dublă ocazie mare la poarta gazdelor, dar Gavra şi Florescu tot nu au găsit drumul spre gol. Căldura a fost un obstacol  în plus pentru Universitatea, iar ocaziile au venit apoi tot mai greu. Giurgiu a mai fost aproape de gol cu un sfert de oră înainte de final, însă acea avea să fie ultima şansă importantă a clujenilor, care au ajuns la a doua înfrângere din patru meciuri.

S-a încheiat 1-0 pentru Poli, iar “U” a căzut pe locul nouă în clasament, într-un început de sezon în care promovarea pare un vis îndrăzneţ.

ASU Poli

Murariu
Chereches
Mera
Scutaru
Bilia
Ignea
Vidrăşan
Schieb
Bozian
Plămadă
Velici

Au mai intrat: Bănică, Niculescu, Lazea. Antrenor: Cosmin Petruescu

“U” Cluj

Dur-Bozoancă
Taub
Cordoş
Abrudan
Căpuşă
Forescu
Twumasi
Giurgiu
Ene
Gavra
Dumitrescu

Au mai intrat: Hordouan, Greu, Coman. Antrenor: Adrian Falub

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.