JSport.roJSport.ro

IMG_2700Federaţia Română de Fotbal (FRF) a decis ca ultimele şapte etape din campionatul Ligii Elitelor U19 să se desfăşoare în doar 26 de zile, pe parcursul lunii aprilie.

Iniţial, campionatul trebuia să fie reluat în 12 martie, însă datorită participării echipei naţionale U19 a României la Turul de Elită de la finalul lunii martie, în urma căruia „tricolorii” pot ajunge la Campionatul European, FRF a decis modificarea programului competiţional. Astfel, etapa a 16-a din Liga Elitelor va avea loc sâmbătă, 2 aprilie, în timp ce ultima etapă, a 22-a, va fi programată miercuri, 27 aprilie.

În aceste condiţii, mici fotbalişti vor avea pauză de o săptămână doar după prima etapă, ei urmând să joace câte un meci la trei zile mai apoi, până la finalul campionatului. Cea mai aşteptată partidă din această ultimă parte a competiţiei, Universitatea Cluj-Ardealul Cluj, va avea loc miercuri, 19 aprilie, meciul tur, câştigat de „U” cu 2-0 disputându-se chiar pe Cluj Arena.

Primele două clasate la finalul sezonului vor juca în semifinalele competiţiei, acolo unde vor ajunge şi cele mai bune două echipe din seria Est, meciurile fiind programate în 5 mai, iar finalele în 7 mai. Turneul final al Ligii Elitelor va avea loc la Mogoşoaia, câştigătoarea urmând să reprezinte România în viitoare ediţie a UEFA Youth League.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.