JSport.roJSport.ro

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a avut o ieșire la adresa suporterilor clujeni după meciul terminat la egalitate cu FC Botoșani, 0-0.

”Bursucul” a spus că s-a simțit în deplasare și că fanii din Gruia nu și-au încurajat deloc echipa la această partidă, declarații care au stârnit reacții diferite printre suporterii CFR-iști pe rețelele de socializare.

Dacă unii i-au dat dreptate lui Petrescu, spunând că echipa trebuie să fie susținută indiferent de rezultat, alții l-au ”certat”, menționând că vor spectacol la fiecare meci și că, la Cluj, suporterii sunt pretențioși.

Mai jos aveți câteva mesaje ale fanilor echipei din Gruia, pro și contra afirmațiilor lui Petrescu, apărute ieri pe diverse grupuri de pe rețelele de socializare.

PRO: ”Lăsați analizele și orgoliile la o parte și susțineți necondiționat echipa dacă vă numiți suporteri. Alții fac zeci și chiar peste o sută de km în fiecare etapă pe care echipa noastră dragă o joacă în Gruia … și asta se întâmplă de foarte mulți ani și se va întâmpla încă foarte mulți ani de acum încolo”

”Am urmărit și urmăresc ce este legat de CFR, fiecare are dreptatea lui, dar greșeala cea mai mare ar fi ca voi, suporterii, să vă îndepărtați și mai rău, să vă certați între voi. Echipa e într-un moment bun, stați alături, incurajați așa cum ați făcut mereu!!!”

”E exact cum am prevazut din prima etapă… Cum s-a împiedicat echipa, cum au apărut plângăcioșii și nostalgicii lui Miriuță… Nu contează că echipa e pe primul loc, nu contează nimic! Asta știți, cu asta defilați, până la urmă nu știu de ce mai mergeți la stadion sau de ce mai țineți cu echipa asta…”

”Stau la tribuna 1 de mulți ani. Azi am auzit niște jigniri la adresa antrenorului nostru și la adresa unor jucători, tot ai noștri, așa jigniri nu am mai auzit până acum. Îi rog pe antrenorii care înjură să stea acasă. Nu avem nevoie de ei. Deși echipa a jucat slab, noi trebuie să susținem echipa la bine și la greu, dar pe zi ce trece apar mulți frustrați. Deși echipa este pe primul loc, cu tot respectul, pe acești cârcotași nemulțumiți nu îi consider suporteri adevărați, sunt suporteri de rezultat. Când câștigă echipa își rup cămășile de pe ei de mari suporteri. Eu știu un singur lucru: Forța CFR”

”Asta e cel mai important, prieteni. Dan Petrescu are dreptate. Eu mă uit de pe meleaguri îndepartate și de când Clujul are o echipă competitivă la nivel mondial sunt fanul ei. Trebuie să fiți uniți, la greu mai mult decât la bine. Numai așa veți câștiga, nu doar campionatul, care cu Dan la cârmă și Mureșan echipa învingătoare, dar și respectul lumii. Lăsați strategia de Barcelona și nu mai fiți chibiți de pe margine. Voi sustineți echipa favorită și cea mai bună a Ardealului, chiar și a Transilvaniei. Ce fe re Cluj, Victorie! Uniți, învingeți pe toți”

”Unii dintre asa zișii suporteri, dacă echipa joacă mai slab, încep să-i huiduie pe jucători, pe antrenor, de ce??? E frumos așa??? Trebuie să-i susținem și la bine și la rău!! Și la 10 la 0 pentru adversari trebuie să fim cu ei și să-i incurajăm, nu să-i înjurăm”

CONTRA: ”Dan Petrescu supărat pe suporterii CFR….!!!!! Curios lucru. Dacă jucai în altă parte …în București de exemplu și aveai evoluția asta….Suporterii noștri sunt printre cei mai sufletiști și civilizați din România”

”Asta cu încurajatul, cu cântatul pentru echipă îi doar un bonus, ei îs plătiți să se pregătească și să joace fotbal. Cum poate să-i spună unui suporter plătitor de bilet sau abonament că îi dezamăgit de el? Cu ce drept?”

”Te-ai prins greu Dane (îmi permit să-ți spun așa pentru că suntem născuți în aceeași zi și an) dar fotbalul pe care îi înveți pe jucători nu are niciun viitor și spectatorii vin tot mai puțini din această cauză! Oamenii vor să vadă spectacol, nu țurca pe care îi inveți tu să joace. NU NEAPARAT LOCUL DIN CLASAMENT ATRAGE SUPORTERII, ci spectacolul”

”Și pe mine m-a deranjat atitudinea voastră și a jucătorilor. Parcă voi aveați ceva cu noi”

”Nu trebuia să spună așa ceva. A greșit. Clujenii sunt pretențioși, așa au fost întotdeauna. Acum sunt îndepărtați și mai mult”

”Mister Dan, jucați fotbal și mai vedem… 🙂 respectul se câștigă, nu se cerșește. Regret amarnic că am fost prezent, nu regret scorul, ci faptul că spectacolul sportiv a lipsit”

”Apreciem ce ați făcut și faceți pentru echipă, dar trebuie să înțelegeți că noi, suporterii, așteptăm un joc frumos, cu construcție și posesie… Chiar dacă am fost în insolvență, jocul echipei a fost mult mai legat… Suntem dezamăgiți și de declarațiile dumneavoastră curtenitoare la adresa FCSB și a unor jucători sau foști jucători ai aceste echipe atat de ostile în Gruia… Încercați o altă tactică, abordare a jocului și veți avea sprijinul suporterilor. Până faceți dumneavoastă primul pas, o să ne dezamăgim împreună… Cu mult respect, un suporter CFR 1907 CLUJ MÂNDRIA ARDEALULUI”

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.