JSport.roJSport.ro

CFR Cluj şi FC Dinamo Bucureşti s-au întâlnit aseară, 10 august, în ultimul meci al etapei a cincea din Liga I. Meciul s-a disputat în Gruia, iar CFR a câştigat, 1-0, după ce Culio a transformat un penalty acuzat de dinamovişti.

Camora şi Culio au fost eliminaţi, iar antrenorul Dan Petrescu nu va putea conta pe serviciile lor în meciul de luni, 14 august, cu Sepsi Sf. Gheorghe. Prezent la conferinţa de presă organizată la finalul jocului, Dan Petrescu, nu a vrut să comenteze faza penalty-ului. Totodată, el a mai spus că CFR Cluj va mai disputa meciuri amicale, iar Ibrahima Balde încă nu este pregătit să joace într-un meci oficial.

,,Nu ştiu dacă am fost mai buni, dar am fost mai norocoşi. Dinamo a jucat foarte bine şi ne-a pus probleme. În repriza a doua nu am reuşit să ieşim din apărare deloc. Am vrut să ieşim pe contraatac, dar ceva a lipsit. După Botoşani când nu am primit penalty, ci roşu nu am criticat arbitrajul. Am zis că a greşit şi nu am zis de nimic altceva. Dacă în opinia dinamoviştilor a greşit, după părerea mea nu a greşit, e problema lor şi fiecare spune ce vrea. Sunt pierderi mari, dar avem un lot numeros. Azi (nr. 10 august) am făcut trei schimbări, dar dacă schimbi ceva nu înseamnă că echipa merge mai bine şi asta s-a dovedit azi pentru că jucătorii care intră nu au rimt, nu au meciuri. Mi-e foarte greu să îi ţin în priză pe toţi şi încercăm în cursul săptămânii să organizăm jocuri amicale pentru a avea toţi ritm de joc. Ibrahima Balde nu a jucat de două luni şi jumătate un meci oficial, iar cu Sănătatea Cluj a jucat 30 de minute. Va fi greu pentru el ca vârf deoarece încă nu are ritm şi poate pe final va intra într-un joc oficial. De la început e imposibil deoarece nu are ritm de joc”, a declarat Dan Petrescu.

De cealaltă parte, antrenorul dinamoviştilor, Cosmin Contra, spune că echipa din Gruia a beneficiat de un penalty pe care arbitrul Găman nu l-a acordat corect.

,,Am început bine 20 minute, dar nu am avut profunzime de atac. CFR-ul ne-a pus probleme în prima repriză din faze fixe, iar a doua repriză a fost dominată de echipa noastră. Ne-am creat ocazii, dar nu am băgat mingea în poartă şi plecăm fără niciun punct, nemeritat, de la Cluj. Am auzit de la experţi, care au văzut faza penalty-ului de mai multe ori, că nu se dă penalty. Dacă nici la televizor nu se vede bine unde l-a lovit mingea cum a văzut domnul Găman unde l-a lovit? E păcat să strici un joc printr-o decizie pripită fără să ai certitudinea că a fost penalty. Îmi felicit jucătorii deoarece au arătat ca o echipă adevărată şi au încercat să joace împotriva a 14 şi cred că în multe momente am reuşit. Dacă luăm istoria CFR-ului, iar când CFR-ul a realizat proiecte serioase în care a băgat bani şi a cumpărat mulţi jucători, întotdeauna a avut în spate ajutor din toate părţile”, a spus Cosmin Contra, antrenorul CFR-ului refuzând să comenteze spusele prietenului său, chiar arătându-se deranjat de această “cerinţă” venită din partea jurnaliştilor.

După cinci etape din Liga I, CFR Cluj se află pe locul 2 la egalitate de puncte cu FC Botoşani, 13, iar Dinamo ocupă locul 5 cu 9 puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.