JSport.roJSport.ro
foto: Arman Noemi

Vulturul Real Fundătura a primit 13 goluri de la Universitatea Cluj, în sferturile de finală ale Cupei României, faza judeţeană, însă nu a existat nici cea mai mică dezamăgire în tabăra divizionarei a cincea.

Oficialii clubului din comuna Iclod au tratat ca pe o sărbătoare tot ce s-a întâmplat în ziua meciului, aceştia fiind încântaţi în special de galeria Universităţii, care a primit doar cuvinte de laudă.

„Un mare plus pentru ei. Iniţial ne-am speriat când am văzut câţi vin, dar au fost super corecţi şi toată lumea a fost mulţumită de ei. S-au comportat exemplar, nu au produs nici cele mai mici stricăciuni şi au făcut şi o atmosferă foarte frumoasă”, a precizat preşedintele-antrenor al Realului, Ioan Lazăr Dobocan.

Acesta nu s-a arătat deloc dezamăgit de diferenţa mare de scor, meciul cu Universitatea dându-i ocazia să-i ofere cadou un post de titular lui Ioan Dobocan, care a împlinit sâmbătă 50 de ani. Nu există nicio legătură de rudenie între cei doi, de altfel trei jucători pe care-i cheamă „Dobocan” evoluând ieri, acesta fiind un nume destul de des întâlnit în satul Fundătura, după cum ne-a explicat Ioan Lazăr Dobocan.

Preşedintele-antrenor este cu un an mai mic decât Ioan Dobocan, însă el nu s-a trecut pe foaia de joc.

„Un jucător, Marius Mureşan, s-a accidentat la încălzire, astfel că l-am introdus titular pe sărbătoritul nostru, Ioan Dobocan. Noi atâta am putut în acest meci, băieţii au avut ambiţie, au vrut să dea totul, dar astea sunt posibilităţile noastre. Ştiam ce ne aşteaptă, Universitatea nu ne-a surprins cu nimic, le cunoşteam valoarea şi nu suntem deloc dezamăgiţi de scor, a fost o sărbătoare pentru noi acest meci. Sunt foarte mulţumit că jocul s-a desfăşurat şi într-o sportivitate remarcabilă, fără nici cea mai mică problemă, cu respect faţă de adversar, totul a fost foarte bine”, a mai declarat oficialul Realului din Fundătura.

Universitatea Cluj a obţinut calificarea în semifinalele Cupei României, faza judeţeană, acolo unde poate da peste o altă reprezentantă a Ligii a V-a, Gloria Cătina, liderul din zona Mociu, Armenopolis Gherla şi Olimpia Gherla fiind celelalte echipe ajunse în penultimul act.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.