JSport.roJSport.ro

IMG_0124CFR Cluj începe lupta pentru rămânerea în Liga I în această seară, pe terenul echipei CSMS Iaşi, principala contracandidată a feroviarilor la primul loc din play-out.

Partida dintre cele două formaţii va fi a cincea din acest sezon, ardelenii şi moldovenii întâlnindu-se până acum în toate competiţiile posibile. După „dubla” din sezonul regulat, 2-1 pentru ieşeni în tur pe teren propriu şi 0-0 în returul din Gruia, CFR Cluj şi-a luat din plin revanşa în Cupa Ligii şi Cupa României, 1-0, respectiv 2-1, ambele meciuri disputate tot în Moldova. Acum, cele două echipe vor încerca să obţină primul succes din play-out, o victorie fiind mult mai importantă pentru CFR Cluj, care se poate distanţa de zona periculoasă a clasamentului.

„Toate echipele s-au întărit şi tot timpul depinde de cum evoluezi tu împotriva lor. Dacă le dăm încredere că ne pot învinge, atunci vom pierde, dar dacă vom juca bine vom fi printre cei mai buni. Nu va fi uşor în acest play-out, trebuie să rămânem concentraţi mereu, avem o echipă bună şi dacă jucăm aşa cum ştim să o facem putem sta liniştiţi”, a prefaţat Davide Petrucci lupta care se va da pentru evitarea retrogradării.

Meciul CSMS Iaşi – CFR Cluj va avea loc astăzi, de la ora 18:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.