JSport.roJSport.ro

img_2060_1024x683Primul meci al etapei a 13-a a Ligii a IV-a s-a disputat miercuri după-amiază, între Sticla Arieşul Turda şi Viitorul Mihai Georgescu Cluj. Elevii lui Artur Podar şi-au respectat statutul de favoriţi şi s-au impus cu 2-0, într-o partidă în care au ratat multe ocazii la poarta lui Angeru.

La meciul de la Turda s-a dat şi cel mai rapid gol al sezonului, Ştefan Silaghi reuşind să deschidă scorul după doar 22 de secunde, performanţă prin care turdeanul l-a depăşit pe Brian Lemac, mijlocaşul Universităţii Cluj marcând cu Unirea Triteni după 44 de secunde. Între ratările turdenilor şi golul de 2-0, înscris în repriza secundă de către juniorul Robert Roth, a mai existat un moment unic până acum în acest sezon.

Viitorul Mihai Georgescu a primit un penalty pe care l-a executat portarul golgheter al oaspeţilor, Adrian Angeru. Şutul său a fost parat, însă, de către goalkeeper-ul gazdelor, Andrei Ursu, imediat Viitorul încasând lovitura decisivă de la Roth, scor cu care s-a şi încheiat acest joc.

“În ciuda scorului, nu am avut un meci cu foarte multe probleme. Am ratat foarte mult însă, ocazii clare, bară, singur cu portarul. E adevărat, au avut şi ei un penalty pe care, dacă îl transformau, poate alta era soarta jocului”, ne-a spus antrenorul turdenilor, Artur Podar, mulţumit după a opta victorie a echipei sale în acest sezon.

“Practic, noi am început de la 1-0 pentru adversar. Am redresat mai apoi, am încercat să ţinem de minge, ne-am creat şi vreo două-trei oportunităţi de a marca, dar dacă nu fructifici ocaziile pe care le ai într-un meci cu o echipă valoroasă, e greu să scoţi un rezultat pozitiv. Am rămas plăcut surprins de unii dintre băieţii mei, chiar s-au autodepăşit, am făcut un meci bun, am crescut în meciuri, sunt mulţumit. Păcat pentru că puteam scoate mai mult de la acest meci”, a spus şi antrenorul clujenilor, Laurenţiu Văidean.

Până la disputarea jocurilor din weekend, Sticla Turda a urcat pe locul trei în clasament după acest succes, la un punct în spatele Olimpiei Gherla.

sticla-turdaSticla Turda

Ursu
Moldovan R.
Soporan
Szakacs
Cecălăcean
Lăkătuş G.
Cocoară
Savu
Kiesz
Silaghi
David

Au mai intrat: Răzvan Moldovan, Coroiu, Roth, Tothăzan. Antrenor: Artur Podar

*

Viitorul Mihai Georgescu

Angeru
Felecan
Rotar
Oprescu
Tiseliţă
Nistor
Budean
Păun
Hacicu
Jurcă
Popa

Au mai intrat: Pop Ed., Oltean, Pall, Cocişu. Antrenor: Laurenţiu Văidean

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.