JSport.roJSport.ro

IMG_2308Universitatea Cluj şi FC Viitorul se vor întâlni, duminică, la baza sportivă „Dan Anca”, în sferturile de finală ale Cupei României din Liga Elitelor U19.

Sorţii au fost favorabili „şepcilor roşii”, care au evitat, astfel, o deplasare lungă până la Constanţa în weekend, iar „U” va primi vizita viitorului în urma tragerii la sorţi efectuate astăzi la Casa Fotbalului. Elevii lui Călin Sălăgean au ocazia, astfel, să-şi ia revanşa după eşecul la penalty-uri suferit săptămâna trecută, în semifinalele Ligii Elitelor, clujenii părând să aibă prima şansă şi pentru că mai mulţi jucători ai Viitorului se află acum în Italia, pentru un turneu de pregătire.

Meciul dintre „U” şi Viitorul va avea loc duminică, de la ora 12:00, la baza „Dan Anca”, învingătoarea urmând să se califice în semifinalele Cupei României. Dat fiind sistemul de desfăşurare al competiţiei, foarte probabil câştigătoarea Cupei se va alege dintre cele două formaţii care se vor duela duminică la Cluj, învingătoarea urmând să întâlnească în semifinale, şi apoi în eventuala finală, doar echipe mai slab cotate. Ardealul Cluj şi Dinamo Bucureşti au fost eliminate, ieri, în optimile competiţiei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.