JSport.roJSport.ro

Etapa a treia a Ligii a IV-a a debutat sâmbătă dimineaţă cu două meciuri, Unirea Triteni-Arieşul Mihai Viteazu fiind derby-ul zilei.

Cum îi stă bine unui astfel de meci, rezultatul a fost egal, 1-1, cu Triteniul scăpând de înfrângere în prelungiri, atunci când Bituleanu a egalat.

După o primă repriză în care gazdele au fost mai periculoase, în partea a doua Arieşul putea tranşa definitiv meciul. Mărie a deschis scorul la jumătatea reprizei, iar apoi nou-intratul Boboia a avut trei ocazii mari de a mări avantajul echipei sale.

Nu s-a făcut 0-2, ci 1-1 în minutele de prelungire, un rezultat considerat corect de către antrenorul Triteniului, Andrei Pintilie.

“Prima repriză a fost a noastră, cu multe ocazii, dar în continuare nu reuşim să băgăm mingea în poartă. În repriza a doua am ieşit la atac după primirea golului şi ei au avut două şanse mari. Nu au dat gol şi am dat noi în prelungiri. Per ansamblu consider că a fost un rezultat echitabil, după un meci între două echipe care vor termina campionatul undeva sus, ca anul trecut. Nu pot să zic că sunt dezamăgit după acest punct, mai ales că l-am obţinut în prelungiri, numai că acum toată lumea are pretenţii de la noi şi în acest an o să fie mult mai greu”, a spus Pintilie.

“A fost un joc de luptă, în care am fost egalaţi la ultima fază. Am avut, după ce am marcat, câteva situaţii clare, dar dacă nu dai gol fotbalul te pedepseşte. Îi felicit pe cei de la Triteni pentru dăruire, nu mulţi vor câştiga acasă la ei. Nu am reuşit să liniştim jocul, să dominăm, a fost un meci de luptă. Jocul e încă departe de a mă mulţumi”, a precizat şi tehnicianul Arieşului, Lucian Roşu.

Unirea Triteni

Rusu
Ceclan
Gall S.
Ozvadă
Tot
Podariu
Saşa
Indreica
Bărbos
Pintilie An.
Bituleanu

Au mai intrat: Petrea, Chiorean, Luduşan, Deiac. Antrenor: Andrei Pintilie

Arieşul Mihai Viteazu

Miclăuş
Balint
Buglea
Crişan N.
Botaş
Pârţilă
Mărginean
Kiesz
Macula
Silaghi
Mărie

Au mai intrat: Mureşan M., Boboia, Crişan C., Siecoban, Lincă. Antrenor: Lucian Roşu

Tot în această dimineaţă s-a jucat şi Someşul Gilău-Armenopolis Gherla, încheiat 7-0. Diferenţa de experienţă s-a văzut şi în acest meci, gherlenii suferind şi din cauza absenţelor a doi fundaşi centrali. Ofensiva Someşului a funcţionat la capacitate maximă însă, iar golurile lui Chiorean, Bocean, Moldovan, Gherman şi Petrişor, ultimii doi cu câte o dublă, au adus prima victorie din acest campionat, după două înfrângeri.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.