JSport.roJSport.ro

În cel mai interesant meci al primei etape a returului, Olimpia Gherla şi CS Floreşti au terminat la egalitate, 0-0.

Derby-ul dintre formaţiile aflate pe locurile doi şi trei înaintea acestei runde a confirmat pe deplin poziţiile din clasament, rezultând un meci închis, în care valoarea apropiată a celor două echipe a dus la o remiză care o avantajează, mai degrabă, pe Sticla Arieşul Turda.

Chiar dacă oficialii ambelor formaţii s-au arătat dezamăgiţi de scorul final, în cele din urmă aceştia au recunoscut că egalul a oglindit perfect cele întâmplate pe teren, gherlenii rămânând cu regretul că, o victorie, ar fi adus-o la egalitate de puncte cu Universitatea Cluj. Finalul de meci a fost umbrit, însă, de o accidentare gravă a lui Alex Rus, suspect de fractură de peroneu.

„Am avut noi o ocazie foarte mare a lui Bondor, care a dat din doi metri peste poartă, dar în rest a fost un rezultat echitabil. A fost un meci bun, curat, fără probleme, dar din păcate ni s-a accidentat Alex Rus, care este suspect de fractură de peroneu. Băieţii sunt puţin supăraţi că nu au câştigat, dar a fost şi primul meci pe iarbă al nostru şi s-a văzut diferenţa”, a declarat preşedintele gherlenilor, Csaba Kilin.

„A fost un meci echilibrat, nu foarte deschis, dar cred că am avut un uşor plus peste adversar. Per total, la cum s-a desfăşurat meciul, a fost un rezultat echitabil. Sigur, ne-ar fi convenit să câştigăm, dar având în vedere că am jucat în deplasare, iar o înfrângere ne-ar fi distanţat în clasament, suntem mulţumiţi şi cu acest egal. Am avut câteva faze periculoase şi noi şi cei de la Gherla, însă încă suferim la omogenitate şi poate un pic şi la pregătirea fizică”,  ne-a spus şi antrenorul Floreştiului, Călin Budişan, după a doua remiză a echipei sale.

De menţionat că a fost primul 0-0 din acest sezon al Ligii a IV-a, până acum înscriindu-se în fiecare joc. Clasamentul la zi, înaintea ultimului meci al primei etape, care va avea loc duminică, poate fi văzut în secţiunea “Clasamente”, iar AICI puteţi afla detalii despre celelalte partide desfăşurate astăzi.

Olimpia Gherla

Drăgan
Pop Fl.
Pop Vl.
Pop S.
Stupinean
Mureşan
Rus Al.
Dascăl
Sămărtean
Bondor
Prodan

Au mai intrat: Boier, Magdaş, Chendrean, Fodor. Antrenori: Laur Aştilean, Alexandru Felfalusi

CS Floreşti

Tiot
Corpodean
Cîmpean
Truşcă R.
Frătean
Ciotlăuş
Turcu
Părăvan
Dîrjan
Cucuruzan
Roman

Au mai intrat: Vasilaş, Ganea, Rus Cl., Toader. Antrenor: Călin Budişan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.