JSport.roJSport.ro
foto: captura turdanews.net
foto: captura turdanews.net

Unirea Tritenii de Jos şi Sticla Arieşul Turda au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii a IV-a. Prima reîntâlnire dintre cele două formaţii după episodul cu golul turcesc, ajuns celebru în returul sezonului trecut, a ieşit din nou în evidenţă cu un lucru negativ, de data aceasta mult mai grav.

La o fază banală din minutul 35, antrenorul jucător al Unirii, Andrei Pintilie, s-a lovit puternic la cap după un contact cu unul dintre mijlocaşii oaspeţilor şi a ieşit de pe teren cu faţa plină de sânge. Pe margine, Pintilie şi-a pierdut cunoştinţa, iar oficialii Unirii au sunat la 112, o ambulanţă ajungând la teren şi transportându-l la spitalul din Câmpia Turzii. De acolo, antrenorul Unirii a fost trimis la Cluj-Napoca pentru investigaţii suplimentare, însă analizele nu au arătat nimic grav în zona capului, astfel că Andrei Pintilie a fost lăsat să plece acasă.

Pe teren, Triteniul a fost superioară oaspeţilor aproape la toate capitolele, turdenii acuzând din plin oboseala acumulată după ultimele meciuri, două dintre ele chiar împotriva Universităţii Cluj. Golul lui Câmpian, din penalty, nu a fost de ajuns pentru victoria Unirii, Rareş Moldovan egalând, oarecum norocos, cu cinci minute înainte de final.

Podariu a ratat o ocazie imensă în minutul 90 pentru gazde şi, automat, şansa unei victorii importante pentru Unirea, care a bifat primul egal din acest sezon. Turdenii, în schimb, au ajuns la 15 puncte în clasament şi au căzut pe locul cinci.

„Am obţinut un egal nemeritat după modul în care s-a jucat. Am jucat mai bine ca ei, am fost superiori la posesie, la numărul de ocazii, practic jocul a fost la discreţia noastră. Păcat de accidentarea lui Andrei, însă e bine că nu are nimic grav. A primit o lovitură la cap care l-a zdruncinat serios, dar e în regulă acum. Şi-a pierdut cunoştinţa vreo 15 minute, îl întrebai ceva şi nu ştia să-ţi răspundă. Acum e un pic ameţit şi îl doare capul, dar este acasă”, ne-a spus team managerul Triteniului, Paul Pintilie, fratele antrenorului Unirii.

„Per ansamblu sunt nemulţumit de joc, dar oricum aş da-o, cred că aceste două jocuri cu Universitatea Cluj ne-au stors fizic şi psihic. Nu am avut prospeţime deloc şi, ca să fac o analiză clară, tot al doilea eram la minge. Terenul a fost mic, rău, dar important e că nu am pierdut. Am avut, totuşi, cinci jocuri în 14 zile, iar dacă două nu erau împotriva lui ’U’ poate era altceva”, a declarat şi antrenorul turdenilor, Artur Podar.

Unirea Triteni

Rusu Alex
Ceclan
Pintilie An
Gall S
Crişan
Ozvadă
Câmpian
Bărbos
Saşa
Nemeş
Ilea

Au mai intrat: Paleoca B, Paleoca Cr, Petrea, Podariu. Antrenor: Andrei Pintilie

sticla-turdaSticla Turda

Lăkătuş M
Moldovan Rareş
Szakacs
Soporan
Nicoară
Silaghi
Savu
Cocoară
Kiesz
Mărie
Lăkătuş G

Au mai intrat: Coroiu, Moldovan Răzvan, Fechete. Antrenor: Artur Podar

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.