JSport.roJSport.ro
foto: facebook/Industria Sarmei Campia Turzii
foto: facebook/Industria Sarmei Campia Turzii

Industria Sârmei Câmpia Turzii şi CFR Dej au terminat la egalitate, 2-2, meciul din etapa a 14-a a Ligii a IV-a, însă un eveniment nefericit a pus în umbră întregul joc.

La o fază banală din prima repriză, fundaşul central al gazdelor, Bogdan Cămărăşan, şi-a fracturat mâna, la stadion făcându-şi imediat apariţia o ambulanţă. Aceasta l-a transportat pe tânărul jucător la Spitalul de Urgenţă din Cluj-Napoca, oficialii „Sârmei” aşteptând acum un verdict exact din partea medicilor.

Pe teren, gazdele au controlat prima repriză şi au reuşit să deschidă scorul, însă minutele suplimentare arătate de arbitru, cauzate de accidentarea jucătorului de la ISCT, au adus golul egalizator al dejenilor. Startul reprizei secunde a însemnat din nou trecerea în avantaj a „sârmarilor”, însă oaspeţii au reuşit să revină şi de această dată pe tabelă, ultimele minute ale jocului nemaiaducând ocazii clare de gol la cele două porţi.

Tescar şi Rus Andrei au fost jucătorii care au marcat pentru gazde, Prodan şi Kocsis reuşind să anuleze, de fiecare dată, avantajul luat de către formaţia din Câmpia Turzii, care rămâne pe locul 10 în clasament, cu 13 puncte. De cealaltă parte, dejenii au acumulat patru puncte şi se află tot pe ultima poziţie în ierarhia Ligii a IV-a, aceştia având, totuşi, un meci mai puţin disputat.

„Am avut o primă repriză foarte bună, în care am deschis scorul destul de repede şi alte cel puţin cinci situaţii clare de a înscrie. Pe un fond de dominare aproape total, am primit golul egalizator după un şut-centrare care l-a prins în faţă pe portarul meu. În a doua repriză am intrat hotărâţi să marcăm, am şi reuşit de altfel, dar am primit gol în minutul următor după o fază aproape identică. Per total, cred că am fi meritat să câştigăm, am dominat jocul în multe momente. Am făcut o primă repriză foarte bună, o a doua bună şi suntem un pic supăraţi, dar ţinând cont că am reuşit să aliniem o echipă foarte tânără din nou, cu copii din 2000 şi 2001, am jucat foarte bine”, a declarat antrenorul ISCT-ului, Cornel Morea.

„A fost un punct în deplasare pentru noi şi este bine. Îi felicit pe băieţi mai ales pentru repriza a doua, am văzut în sfârşit atitudine, s-au dăruit şi au reuşit să revină de fiecare dată pe tabelă. Am luat un punct care e un plus pentru noi, fiind în deplasare, iar acum ar trebui să mai facem puncte şi acasă şi ar fi bine. Vreau să mai spun că suntem alături de băiatul care s-a accidentat, îi dorim sănătate multă, îl încurajăm şi să aibă putere pentru că o să fie bine”, a spus şi tehnicianul dejenilor, Darius Boldor.

industria-sarmei-campia-turziiIndustria Sârmei Câmpia Turzii

Nicoară
Rus R.
Mocan
Cămărăşan
Moldovan M.
Marcu
Covaci
Bucur
Varga
Rus An.
Tescar

Au mai intrat: Rus Lucian, Ciungan, Indrei. Antrenor: Cornel Morea

cfr-dejCFR Dej

Ciotlăuş
Boldor
Todică
Lazăr
Mureşan
Kocsis
Ciurean
Kerekes
Cociş
Prodan
Borşan

Au mai intrat: Mate, Priolo. Antrenor: Darius Boldor

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.