JSport.roJSport.ro
isct-potaissa
foto: arhiva/turdanews.ro

Potaissa Turda şi Industria Sârmei Câmpia Turzii au terminat la egalitate, 2-2, meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a. După acest rezultat, turdenii au încheiat la două puncte în spatele primului loc din clasament, în timp ce ISCT a terminat pe locul şapte acest sezon.

Meciul de pe stadionul turdean a fost plin de ocazii la ambele porţi, atacanţii celor două echipe păcătuind din plin, însă, la finalizare. Silaghi şi David au reuşit să fructifice două dintre şansele Potaissei, însă Oroian şi Florin Dan au izbutit să aducă un punct ISCT-ului, care a fost condusă de două ori sâmbătă dimineaţa.

“A fost un meci bun, plăcut, cu ocazii şi de o parte şi de cealaltă, însă am ratat foarte mult. Am folosit şi câţiva jucători care au evoluat mai puţin, dar campionatul era terminat oricum, am zis de mult că Feleacu nu se va mai încurca. Rezultatul de azi pot să zic că este echitabil, ei parcă au jucat mai bine un pic, dar noi am avut mai multe ocazii clare de poartă”,  ne-a spus antrenorul turdenilor, Dorin Suciu.

“În prima repriză am dominat noi şi am avut cele mai clare ocazii, dar nu am reuşit să marcăm. Ei ne-au condus cu 1-0 la pauză, am egalat apoi, dar am luat prea repede un alt gol, însă am dominat din nou şi am reuşit să restabilim egalitatea. Un pic cred că puteam mai mult dacă eram mai concentraţi la finalizare, însă azi a fost un meci fără miză pentru ambele formaţii”, a fost şi declaraţia tehnicianului echipei din Câmpia Turzii, Valentin Şandru.

Cele două formaţii se vor întâlni din nou, după doar trei zile, în finala Cupei României a judeţului Cluj, partida fiind programată marţi, de la ora 17:00, la baza “Ardealul”.

Potaissa: Lăcătuş M– Nicoară, Soporan, Szakacs, Otvos – Tothăzan, Savu, Silaghi, Lazăr – Tot, David. Au mai intrat: Todea, Urdă, Lăcătus G. Antrenor: Dorin Suciu

ISCT: Ursu – Curta, Cecălăcean, Moldovan R, Marcu – Oroian, Tescar, Bucur, Şoancă – Cosma, Fl. Dan. Au mai intrat: Câmpean, Nicoară Rus An. Antrenor: Valentin Şandru

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.