JSport.roJSport.ro

Someşul Gilău a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu Unirea Floreşti, ultimul al etapei a 23-a a Ligii a IV-a.

Ambele formaţii s-au ales cu câte un punct după un joc în care ocaziile au curs la cele două porţi, la final nimeni nefiind mulţumit cu această remiză.

Oaspeţii au condus cu 1-0 la pauză, după golul lui Zbîncă, în timp ce gilăuanii au egalat cu aproximativ 20 de minute rămase de jucat, datorită lui Boldea. Cu Rareş Mateş doar pe bancă, antrenorul Gilăului acuzând o accidentare la spate care, foarte probabil, îi va încheia sezonul, la care s-a adăugat şi absenţa lui Fertea, eforturile gazdelor în încercarea de a obţine victoria au fost în zadar, Someşul ajungând la patru meciuri consecutive fără succes.

De partea cealaltă, chiar dacă au scos un punct în deplasare, floreştenii au fost nemulţumiţi că nu s-au întors cu toate cele trei acasă, Unirea bifând, totuşi, al treilea meci la rând fără înfrângere.

„Eu cred că a fost un meci dominat de noi, dar am ratat câteva ocazii monumentale, primind gol dintr-o fază fixă. Am egalat mai apoi, am alergat după victorie, am încercat, însă nu am mai putut marca. Am pierdut două puncte care contează foarte mult, pe lângă că suntem într-o pasă proastă, nu putem profita nici de paşii greşiţi ai celor de la CS Floreşti”, a declarat tehnicianul Gilăului, Rareş Mateş, echipa sa rămând la trei puncte în spate locului cinci în clasament, Unirea situându-se pe poziţia a 13-a.

„Am avut din nou foarte multe ocazii şi pot să zic că am dominat fizic Gilăul, deşi şi ei au avut ocazii. Sunt o echipă dificilă, cu un stil de joc adaptat perfect la acel teren îngust şi rău, dar sunt dezamăgit că nu am câştigat, în primul rând din cauza lipsei de experienţă şi de concentrare la ocaziile create. Echipa mea e bine legată, ştie ce vrea, muncitoare, dar numai până când ajunge în faţa porţii. După joc, nu sunt mulţumit de rezultat, dar având în vedere terenul pe care s-a jucat, pot spune că sunt mulţumit cu un punct”, ne-a spus şi tehnicianul Unirii, Ioan Maja.

Someşul Gilău

Biliga
Niste
Krasznai
Iacob
Gherman
Boldea
Goga
Dumitraş
Miron
Chiorean
Donca

Au mai intrat: Ferencz, Crişan. Antrenor: Rareş Mateş

Unirea Floreşti

Grămadă
Rakoczi
German
Madru
Silaghi
Mureşan
Proca
Timoc
Kallos
Zbîncă
Cîţcăuan

Au mai intrat: Csiki, Brici, Grigorean, Munteanu. Antrenor: Ioan Maja

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.