JSport.roJSport.ro

img_6582În singurul meci jucat duminică în ultima etapă a turului Ligii a IV-a, Unirea Floreşti a terminat la egalitate, 2-2, cu AS Viile Dejului.

Oaspeţii au condus de două ori, prin golurile lui Petrean şi Mureşan Andrei, floreştenii egalând ultima oară după ce au rămas în inferioritate numerică. Câţcăuan şi Tinteşan au marcat pentru gazde, atacantul Unirii fiind şi el eliminat pe finalul jocului.

Forma bună din ultima perioadă a dejenilor le-a dat mari bătăi de cap elevilor lui Ioan Maja în acest meci, floreştenii venind după un 2-8 nefericit în derby-ul local disputat miercuri. Eliminarea lui Mihai Mureşan, care a luat al doilea „galben” la câteva secunde după ce arbitrul a dictat fault, jucătorul Floreştiului din acel duel alegându-se cu buza spartă, i-a nemulţumit serios pe oaspeţi, cei care au acuzat şi un offside la golul al doilea egalizator al Unirii.

De partea cealaltă, jocul bun al formaţiei din Viile Dejului a fost apreciat şi de către antrenorul floreştenilor, cel care a comparat, în stilul caracteristic, prestaţia elevilor săi de astăzi cu cea de miercuri, atunci când Unirea a primit opt goluri de la CS Floreşti.

„Diferenţa dintre aceste două meciuri a fost ca între Câmpia Română şi Everest. Au jucat mai bine, dar doar cât să ne împăcăm. Eu am rămas plăcut impresionat de echipa din Viile Dejului, fotbal puţin, dar muncă foarte multă şi rezultatul s-a văzut, pentru că ne-a condus de două ori. La eliminarea lor eu zic că a fost fault neintenţionat, dar apoi cred că l-a înjurat pe arbitru, o fază identică cu cea de la eliminarea noastră, când, la un fault din spate, al meu se scoală şi în înjură pe arbitru. Acum să fiu şi eu nemulţumit de arbitraj? Eu zic că nu a fost unul tendenţios şi a centralul chiar a avut o prestaţie bună”, ne-a spus antrenorul floreştenilor, cuvintele de laudă la adresa „centralului” lipsind, însă, din tabăra dejenilor.

„Suntem cea mai nedreptăţită echipă din Liga a IV-a. Primul cartonaş galben la Mureşan a fost dat pentru că unul de la Floreşti a dat mingea în el din lovitură liberă, jucătorul nostru fiind cu spatele. Nu s-a cerut nouă metri, nu s-a cerut nimic, dar a luat galben. Mai apoi, cu acea eliminare i-a adus peste noi pe cei de la Floreşti, chiar şi aşa golul egalizator fiind dintr-un offside de cinci metri. Oricum, vreau să-i felicit pe băieţi, au jucat foarte bine, au alergat foarte mult, dar păcat că am pierdut punctele pentru că puteam să câştigăm. Puteam chiar să şi pierdem după ce arbitrul i-a adus peste noi. A fost un arbitraj foarte slab şi pur şi simplu cred că vor să ne încarce cu cartonaşe ca să plătim bani la AJF”, a declarat preşedintele dejenilor, Cosmin Groza, cel care a stat în poartă, astăzi, pentru echipa sa.

Această remiză nu le ajută pe niciuna dintre cele două formaţii în clasament, Unirea rămânând tot pe locul 12, cu 11 puncte, în timp ce dejenii se află pe penultimul loc, dar cu un meci mai puţin, restanţa cu CFR.

unirea-florestiUnirea Floreşti

Grămadă
Rakoczi
Rus
Madru
Buda
Câţcăuan
Cenan
Timoc
Grigorean
Crişan
Tinteşan

Au mai intrat: Mureşan, Kallos. Antrenor: Ioan Maja

viile-dejuluiAS Viile Dejului

Groza
Marton
Mureşan An.
Petrean
Tarţa
Farkas
Popa
Silaşi
Mureşan M.
Trif
Banias

A mai intrat: Sălătioan. Antrenor: Flaviu Băieşu

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.