JSport.roJSport.ro
foto: turdanews.net
foto: turdanews.net

Într-unul din derby-urile etapei a cincea a Ligii a IV-a, Vulturul Mintiu-Gherlii şi Sticla Arieşul Turda au terminat la egalitate, 2-2, după un joc spectaculos.

Pe un teren greu al „vulturilor”, oaspeţii au avut un avantaj de două goluri pe tabelă la intrarea în ultimele 25 de minute, după golurile lui Tot şi Mărie. Elevii lui Dorel Mureşan au reuşit să revină, însă, şi să obţină un egal puţin scontat după desfăşurarea de până atunci a meciului.

Un penalty neglijent făcut de oaspeţi, transformat de Ovidiu Imbuzan, i-a introdus înapoi in meci pe gherleni, şutul lui Kopandy, din minutul 82, stabilind scorul final, 2-2, spre dezamăgirea imensă a turdenilor, care au pierdut primele puncte în acest sezon chiar înaintea meciului cu „U” Cluj.

Reprezentanţii Vulturului, în schimb, au fost mulţumiţi că s-au ales cu un punct după un joc în care porneau cu a doua şansă, gherlenii acuzând subţirimea lotului pentru acest meci din cauza programării lui într-o zi lucrătoare.

„E bine că nu am pierdut până la urmă, pentru că am jucat împotriva unei echipe care era pe primul loc înaintea meciului. La pauză i-am muştruluit pe jucătorii mei, am primit, totuşi, acel gol în a doua repriză, dar apoi am reuşit să obţinem un penalty şi am început cursa pentru egalare, încheiată cu golul lui Kopandy. Per total, pot să zic că 2-2 este un scor echitabil. Ei au dominat mai mult la început, dar am echilibrat mai apoi. La final i-am felicitat pe băieţi pentru că e greu să jucăm duminică-miercuri, iar acum avem meci sâmbătă”, ne-a spus antrenorul Vulturului, Dorel Mureşan.

“Dezamăgirea e foarte mare pentru mine. E neplăcut să faci egal când conduci cu 2-0, mai ales că am avut jocul în mână şi, din lipsă de concentrare, am făcut acel penalty şi ne-am făcut meciul greu. Nu am dat-o în poartă când am avut ocazia, iar în loc să fie 4-0 a fost 2-2. Ei la 0-2 nu mai aveau forţa să împingă jocul, dar a venit acel penalty şi de acolo s-a stricat totul pentru noi. Oricum, dacă Alin Tot ar fi dat gol la o ocazie venită la 2-1 jocul se rupea iarăşi. Asta e, când tratezi fazele cu uşurinţă şi iei goluri pe fază fixă, meteahna noastră”, a declarat şi antrenorul turdenilor, Artur Podar.

Vulturul Mintiu-Gherlii

Barta
Papalan
Popa
Imbuzan An
Imbuzan Ov
Suciu
Hidişan
Rus
Balint
Mercean I
Goia

Au mai intrat: Kopandy, Farcaş, Ţelină, Teglaş. Antrenor: Dorel Mureşan

13924980_1340524105976337_2794165433893758259_nSticla Turda

Lăkătuş M
Nicoară
Szakacs
Soporan
Cecălăcean
Tot
Savu
Cocoară
Kiesz
David
Mărie

Au mai intrat: Silaghi, Lăkătuş G, Moldovan Răzv, Fechete. Antrenor: Artur Podar

 

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.