JSport.roJSport.ro

IMG_1998Unirea Dej a obţinut doar un rezultat de egalitate la Zalău, 0-0, în faţa unei echipe, însă, redutabile pe teren propriu în acest retur.

Fără trei jucători de bază, Nalaţi, Kovacs şi Bălţoi, suspendaţi sau accidentaţi, dejenii au păcătuit la finalizare, elevii lui Alpar Meszaros nereuşind să găsească drumul spre gol şi la Zalău.

În schimb, apărarea Unirii a fost de netrecut în acest joc, gazdele neputându-se apropia deloc periculos de poarta formaţiei din judeţul Cluj, cea care a mai adăugat un punct în clasament, ajungând acum la cota 20, după 18 etape din acest sezon.

„Am avut trei jucători care ne-au lipsit astăzi şi probleme la finalizare, nu am putut să o băgăm în poartă, dar mai sunt şi astfel de zile. Este un rezultat de egalitate, la nivelul la care suntem şi cum jucăm acum un punct în deplasare e foarte bun şi sunt mulţumit, mai ales că Zalăul a câştigat tot pe teren propriu în acest retur. Ne tot gândim acum la acel meci cu Sănătatea, pentru că, altfel, eram neînvinşi. Mă bucur că azi am avut ocazii şi nu le-am dat posibilitatea adversarilor să-şi creeze vreo şansă de gol, însă lipsa de valoare a făcut să nu înscriem, pentru că suntem un  lot subţire şi cum e suspendat sau accidentat vreunul se vede”, ne-a spus antrenorul Unirii, Alpar Meszaros, formaţia dejeană pregătindu-se acum să mai încurce o candidată la promovare, etapa următoare Nalaţi şi colegii săi având meci cu Avântul Reghin.

Unirea Dej: Sălăjan – Podină, Guembar, Ionescu, Plăian – Munteanu, Rogozan – Pop Vl, Ekollo, Bota – Nanou. Au mai intrat: Blaj Al. şi Itu Cr. Antrenor: Alpar Meszaros

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.