JSport.roJSport.ro

20140924_104746Naţionala de fotbal a României va juca un meci pe Cluj Arena în anul 2016. Aceasta nu e doar promisiunea preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, făcută de faţă cu reprezentanţii presei, ci şi a oficialilor federaţiei care au venit, recent, într-o vizită la Cluj Arena.

Echipa de la Bucureşti a purtat discuţii cu reprezentanţii SC Cluj Arena pentru un meci al „tricolorilor” pe al doilea cel mai modern stadion din ţară, iar partea clujeană aşteaptă cât mai curând oficializarea înţelegerii.

„Noi am trimis o solicitare către FRF pentru un meci al Naţionalei, ba mai mult, au fost chiar prezenţi la Cluj Arena reprezentanţi ai FRF. Avem discuţii destul de avansate şi ni s-a promis că în anul 2016 vom avea un meci al României pe acest stadion. Noi ne-am arătat deschiderea şi le-am spus şi celor de la FRF că România ar fi mult mai bine primită pe Cluj Arena decât la Bucureşti”, a spus directorul SC Cluj Arena, Radu Raţiu.

În ultima perioadă a fost avansată de către preşedintele FRF inclusiv varianta Timişoara pentru un meci amical al clujenilor, însă sunt şanse mici ca stadionul „Dan Păltinişanu” să ia faţa arenei clujene. „Tricolorii” vor disputa trei meciuri amicale în ţară înaintea de plecarea la Campionatul European, cel cu Spania, de pe 27 martie, aproape sigur urmând să se dispute la Bucureşti.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.