JSport.roJSport.ro

CFR Cluj va juca marţi seara, în Ştefan cel Mare, un meci derby în orice alt campionat din trecut.

Mai puţin acum, însă, diferenţa dintre cele două formaţii fiind enormă.

Cu dinamoviştii mult mai aproape de retrogradare decât de play-off, iar cu CFR-iştii lideri în România, jocul de mâine pare mai degrabă o afacere alb-vişinie. Clujenii, însă, nu văd la fel de lejer acest meci şi, cel puţin din punct de vedere al declaraţiilor, par că se tem de el.

„Cu Dinamo nu e niciodată ușor. E o echipă mare. Reprezintă un nume mare în fotbalul din România. Chiar dacă nu au avut rezultate bune în ultimul timp, au mulți fani care îi pot ajuta să își revină. Ei pot produce surprize. Deci va fi un joc foarte greu”, a spus Djokovic, croatul fiind completat de antrenorul Toni Conceicao.

„Dinamo e o echipă care trece prin multe probleme interne. De aceea acord o mare importanță acestui meci. Problemele pe care le au pot da o motivație în plus jucătorilor de acolo. Trebuie să fim foarte atenți la atitudinea noastră, la jocul nostru. Vom întâlni o echipă foarte bună. Una care cu siguranță își dorește să obțină un rezultat bun. Vom trata partida cu maximă concentrare și vom da totul pentru a câștiga”, a spus şi tehnicianul portughez.

Dinamo-CFR Cluj va fi mâine seară, de la ora 20:00, şi contează pentru etapa a 18-a a campionatului.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.